Things Zeke and Burnt Synapses

Μέρες που είναι, λίγο-πολύ όλοι αναρρώνουμε. Τι καλύτερο για έναν εγκέφαλο που νιώθει τα κρανιακά τοιχώματα να τον συνθλίβουν, μετά από μέρες κραιπάλης ενός ποταπού ξενιστή ; 

Ναι, το μαντέψατε. Σαθρά comix και βρώμικη μουσική. Στο σημείο που συγκρούονται και πλημμυρίζουν το ήδη κλειστοφοβικά συνωστισμένο κρανίο σας, παρακαλώ γράψτε Zeke. 

vf1

Όπου Zeke, δείτε αρχικά το προσωπικά αγαπημένο μέλος της ομάδας καλλιτεχνών που συνιστούν το blog Eaten By Ducks. Στο EDB, βασιλεύει το σκοτεινό χιούμορ, η δυσμορφία, η μιαρότητα και η συλλογική προσπάθεια. Το strip του, με τίτλο Vampire Fruit Machine, συγκεντρώνει όλες τις προαναφερθείσες αρετές (που, όλως τυχαίως, με συναρπάζουν) σε ένα δελεαστικό τετρασέλιδο. Με αύρα Jim Woodring και αέρινες μελωδίες Kaz, μεταξύ άλλων, το Vampire Fruit Machine τζογάρει με τη διαθέση σου και κερδίζει.

Σαν συνοδευτικό απεριτίφ σας προσφέρω με χαρά τους έτερους Zeke που μου μαρινάρουν το μυαλό τέτοιες χαρούμενες ώρες. Γρήγορο, βαρύ και βρώμικο, πανκοροκενρόλ που ζέχνει Lemmy και μπίρα από χιλιόμετρα. Eπ, κάτι μου θυμίζουν ολ’ αυτά!

Good times, good times…