The Comicdom Con ’09 Survival Guide: Who Watches The Craftsmen?

This is a tricky one… Ακόμη και οι συμβουλές που έχετε συλλέξει μέχρι σήμερα, από τον Απόλυτο Οδηγό Επιβίωσης στο Comicdom Con Athens ’09, και οι εμπειρίες σας από τις διοργανώσεις των προηγούμενων χρόνων δεν είναι ικανές να σας προετοιμάσουν για το συγκεκριμένο event που για πρώτη φορά διοργανώνεται στο Con.

Κεφάλαιο 7: Who Watches The Craftsmen?

craftsmenΈνας επικίνδυνος συνδυασμός: πέντε καλλιτέχνες, το θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, χαρτιά και μολύβια, κάμερες και μια δοκιμασία στα πρότυπα του παιχνιδιού των Σουρεαλιστών, με το όνομα Εξαίσιο Πτώμα. Κι εσείς, ως μάρτυρες. Όχι βέβαια, ενός φόνου, αλλά μιας γέννησης – της γέννησης μιας ιστορίας μπροστά στα μάτια σας.

Το “Who Watches The Craftsmen?” αποτελεί μια νέα προσπάθεια στα πλαίσια του Comicdom Con και η συμμετοχή σας είναι απαραίτητη για τη γέννηση ενός επιτυχημένου event που, ελπίζουμε, πως θα εξελιχθεί ακόμη περισσότερο στο μέλλον.

Ετοιμαστείτε, λοιπόν, να παρακολουθήσετε ξύσματα να πνίγουν τους παρευρισκόμενους, μελάνια να χύνονται προς κάθε κατεύθυνση, τον Μεγάλο Αδελφό να παρακολουθεί κάθε βήμα και σκέψη των καλλιτεχνών και, φυσικά, τη γέννηση και την επιβίωση μιας… φρανκενσταϊνικής ιστορίας στις σελίδες τους…