The Comicdom Con ’09 Survival Guide: Marv Wolfman & Barry Kitson Signing And Q&A

Ήδη, μετά από τόσες συμβουλές και τρόπους επιβίωσης που έχετε αποκομίσει από τον Απόλυτο Οδηγό Επιβίωσης στο Comicdom Con Athens 2009, βρίσκεστε σε καλό δρόμο! Ο καλός δρόμος, όμως, δεν είναι αρκετός, και, για να μπορείτε να πείτε ότι επωφεληθήκατε πλήρως από τη φετινή διοργάνωση του Comicdom Con, θα πρέπει να έχετε συμμετάσχει κάθε πτυχή της – να έχετε διασκεδάσει, να έχετε μάθει πράγματα αλλά και να εκμεταλλευθείτε στο έπακρο την παρουσία των δύο διεθνούς φήμης καλεσμένων μας.

Κεφάλαιο 11: Ο Marv Wolfman και ο Barry Kitson

wolfmanΟι δύο καλεσμένοι του Comicdom Con Athens 2009 θα απαντήσουν αρχικά στις ερωτήσεις που θα τους υποβάλλετε εσείς, σχετικά με το έργο τους και τα comics γενικότερα. Η ανοιχτή συζήτηση με το κοινό και το Q&A session θα πραγματοποιηθούν στο θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, το Σάββατο 11 Απριλίου, στις 15:00. Αν δεν είστε σίγουροι για το τι θα τους ρωτήσετε, ρίξτε μια ματιά στα βιογραφικά των Wolfman και Kitson, στο site του Comicdom Con, και ετοιμάστε τις ερωτήσεις σας. Εκτός αυτού, οι δύο καλλιτέχνες θα υπογράφουν τα comics τους, σε δύο signings κατά τη διάρκεια του διημέρου. Φροντίστε, λοιπόν, να εξοπλιστείτε με τα έργα τους και να βρεθείτε εγκαίρως στο περίπτερο της Comicdom Press, το Σάββατο (16:00-18:00) και την Κυριακή (16:30-18:30).

kitsonΚαι αν δεν είστε σίγουροι για το τι μπορούν να σας υπογράψουν, ρίξτε μια ματιά στις λίστες του Grand Comic Book Database που περιέχουν κάθε comic, του οποίου τα credits περιλαμβάνουν τo όνομα είτε του Marv Wolfman, είτε του Barry Kitson.

Ετοιμαστείτε, λοιπόν! Ξεσκονίστε τις κούτες και τις βιβλιοθήκες σας, βρείτε τα comics τους, “κατεβάστε” ερωτήσεις και προετοιμαστείτε για την έναρξη του Comicdom Con 2009 – το πάρτι της επιβίωσης ξεκινά αύριο!