Δυο Ενδιαφέροντα Links…

mark_waidΟ λαοφιλής συγγραφέας/Editor-in-Chief της Boom! Studios, Mark Waid, παραχώρησε μια συνέντευξη στο Aintitcool.com, την οποία σίγουρα αξίζει να διαβάσετε!

Η θεματολογία της δεν περιορίζεται σε πρόσφατα και μελλοντικά projects του Waid, ξεφεύγοντας από τα στενά όρια της συνέντευξης προώθησης υλικού/δελτίο Τύπου με διάλογο, και καταπιάνεται με ολόκληρη την καριέρα του συνεντευξιαζόμενου. Όσο για τον Waid, αυτός είναι σε πολλά σημεία πραγματικά απολαυστικός, ειδικά όταν φανερώνει πτυχές της καριέρας του που έχουν να κάνουν με παλιούς εργοδότες του (Crossgen!), καθώς και λοιπούς συνεργάτες του. Διαβάστε την τώρα!

previews_aprΖόρικη κατάσταση ο κατάλογος της Diamond, το γνωστό PREVIEWS. Θέλει χρόνο, καλή διάθεση, καθώς και ένα καλώς συντηρημένο νοητικό φίλτρο για τις ανοησίες που μπορεί να διαβάσει κάποιος εκεί μέσα, προκειμένου να τις αγνοήσει.

Ευτυχώς για εμάς, ο retailer Christopher Butcher, υπεύθυνος του Καναδέζικου καταστήματος The Beguiling, δεν μένει άπραγος. Διαβάστε την real-time καταγραφή της ανάγνωσης του πιο πρόσφατο PREVIEWS (πρώτο μέροςδεύτερο μέρος), μέσα από την οπτική ενός ανθρώπου, που κάθεται πίσω από το ταμείο!