Hurray For Geeks! The Guild Comic From Dark Horse

Όσοι ξέρουν τον Joss Whedon (ka-tsink!) και είναι fans, λογικά θα έχουν δει και το DOCTOR HORRIBLE’S SING-ALONG BLOG (ka-tsink!). Tότε θα έχουν δει και την Felicia Day (ka-tsink!) που υποδύεται την Penny, την wannabe κοπέλα του Dr Horrible (ka-tsink!).

H δεσποινίδα Day (ka-tsink!), λοιπόν, από το 2007, παίζει σε μία online σειρά (ka-tsink!) με τίτλο THE GUILD (ka-tsink!), η οποία έχει να κάνει με μία ομάδα online gamers (ka-tsink!). Η σειρά αυτή είναι αρκετά δημοφιλής και από τη δεύτερη σεζόν της, τυγχάνει της ιδιαίτερης υποστήριξης της Microsoft (ka-tsink!), με διανομή μέσω του Xbox Live (ka-tsink!).

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=urNyg1ftMIU[/youtube]

H Dark Horse (ka-tsink!) πρόκειται να κυκλοφορήσει comic (ka-tsink!) που βασίζεται στο THE GUILD (ka-tsink!) και έχει κυκλοφορήσει ήδη 2 σελίδες ως preview, τις οποίες βρήκα στο Ain’t It Cool News (ka-tsink!)

guildp1guildp2
(Αν μετρούσατε του πόντους geekness που έπεφταν όσο διαβάζατε το άρθρο, στείλτε ένα mail και θα κερδίσετε μετά απο κλήρωση μία ιαπωνική αφισούλα Kamen Rider, προσφορά δική μου προς τους απανταχού fellow geeks and otakus.)