Παρουσίαση Του Άλμπουμ GALAXIA: ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ

Το άλμπουμ GALAXIA: ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ, από τις εκδόσεις Comicworld, θα παρουσιαστεί στη Λέσχη Φίλων Κόμικς, το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου. Περισσότερα στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί:

Μάνος Λαγουβάρδος
GALAXIA: ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ

Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στις 8.00 μ.μ., θα γίνει η παρουσίαση του άλμπουμ του Μάνου Λαγουβάρδου Galaxia: Τα φτερά του Κρόνου των εκδόσεων Comicworld, στη Λέσχη Φίλων Κόμικς, Αγ. Ειρήνης 5 στο Μοναστηράκι.

Στο μέλλον, η Γη έχει ανακάμψει μετά από τους μακροχρόνιους εμφύλιους πολέμους και την μεγάλη κοσμο-καταστροφή της μαγνητικής καταιγίδας. Οι χρυσοί αιώνες ακολούθησαν, και τώρα η ανθρωπότητα απολαμβάνει τους καρπούς του πολιτισμού της έχοντας αποικήσει και σε άλλους πλανήτες του ηλιακού συστήματος, στις περίφημες ιπτάμενες ηπείρους του Κρόνου και τις φουτουριστικές μεγαλουπόλεις του Ουρανού. Κάποιοι άνθρωποι όμως, με ικανότητες που μόνο λίγοι μπορούν να κατανοήσουν, επωφελούνται από τις άγριες συνθήκες που επικρατούν μεταξύ των τριών πλανητών της Ομοσπονδίας, και είναι έτοιμοι να προκαλέσουν κακό. Μόνο μια δύναμη ανώτερη είναι ικανή να αντιμετωπίσει τους κινδύνους που προσπαθούν να διαταράξουν την φυσική γαλήνη του κόσμου και να επαναφέρει την αρμονία.

Σε αυτό τον πρώτο τόμο της ιστορίας μεταφερόμαστε στον Κρόνο και παρακολουθούμε τις περιπέτειες του ανήσυχου αγρότη Τζάνους, ενός μοναχικού και αντικοινωνικού Κρόνιου, που έχει χάσει τους γονείς του από μικρός. Κατηφής και εσωστρεφής, έχει αποκτήσει τον τίτλο του “τρελού” από τους συγχωριανούς του. Οι μόνοι που τον συμπαθούν και προσπαθούν μάταια να του αλλάξουν συμπεριφορά είναι ο Σάιφεν, ένας καλόκαρδος μυλωνάς, και η Ίζαμπελ, μια γλυκιά χωριατοπούλα. Σύντομα όμως, η ζωή στο χωριό θα πάρει μια αναπάντεχη τροπή…

O Μάνος Λαγουβάρδος είναι ένας νέος Έλληνας σκιτσογράφος, με εμπειρία στον χώρο της εικονογράφησης βιβλίων και της διαφήμισης. Τον γνωρίσαμε από τον πανελλήνιο διαγωνισμό κόμικς του “9” της Ελευθεροτυπίας, όπου τιμήθηκε με τον 1ο Έπαινο. Από τις Εκδόσεις Comicworld έχει εκδοθεί η ιστορία του “Choose Your Class” στον τόμο 24 Hour Comics Day Hellas 2008.

Μπορεί εκ πρώτης όψεως το Galaxia να φαίνεται ένα κόμικς με manga επιρροές, όμως πρόκειται για κάτι νέο και πρωτότυπο, ειδικά στον ελληνικό χώρο, που θα ολοκληρωθεί στους 20 τόμους.

Για το Galaxia: Τα φτερά του Κρόνου θα μιλήσουν ο εκδότης της Comicworld Ανδρέας Πεφάνης και ο δημιουργός Μάνος Λαγουβάρδος, όπου θα υπογράψει και αντίτυπα του έργου του.

Για πληροφορίες:

Comicworld
Ανδρέας Πεφάνης, Ευθύμης Κωλέτσης
Τηλ.: 2104957843 – 2106856070
E-mail: info@comicworld.gr
http://galaxiacomic.blogspot.com

Λέσχη Φίλων Κόμικς
Σταματία Αντωνάτου
Υπευθυνη Δημοσίων Σχέσεων
Τηλ.: 210 3318168, 6974 926755
E-mail: erma_jaguar@hotmail.com