ΣΥΝΔΡΟΜΟ #3 σε σχέδιο Γαβριήλ Τομπαλίδη – Κυκλοφορεί από την Comicdom Press στις 16/4

Σενάριο: Ηλίας Κατιρτζιγιανόγλου
(με τη συμβολή του Γαβριήλ Τομπαλίδη)

Σχέδιο: Γαβριήλ Τομπαλίδης

Επεξεργασία-Lettering-Επιμέλεια Έκδοσης: Έλλη Asaph Μόκα

Γραφιστική Επιμέλεια Εντύπου: Φρειδερίκος Ρούσσος

Εικονογράφηση – Χρωματισμός Εξωφύλλου: Γαβριήλ Τομπαλίδης

Ημερομηνία Έκδοσης: Απρίλιος 2010

Format: 32 σελίδες/ 17×24/ Greyscale

ISSN: 1791-3225

Τιμή: 3 €

“Είπαν ότι μετά το ατύχημα, αποσυνδέθηκαν τα συναισθήματα από τις σκέψεις μου. Ότι πάσχω από το Σύνδρομο Cotard. Σκέφτομαι ότι υπάρχω, αλλά… δεν το νιώθω”.

H Έλλη είναι η μόνη που βγαίνει μυστηριωδώς ζωντανή από ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα, στο οποίο σκοτώνονται όλα τα μέλη της οικογένειάς της. Η ίδια όμως δεν νιώθει πια ζωντανή και οι επώδυνες λύσεις που έχει να προσφέρει η επιστήμη της ψυχιατρικής δεν φαίνεται να τη βοηθούν.

Όταν δύο ξένοι τη βγάζουν από την κλινική που νοσηλεύεται, προτείνοντάς της μια ανορθόδοξη μέθοδο ώστε να πάψει να ακροβατεί το μυαλό της ανάμεσα στον κόσμο των ζωντανών και σε εκείνο των νεκρών, η Έλλη θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια αλήθεια που θα αλλάξει για πάντα τα όσα πίστευε για την ίδια την ύπαρξή της.

Φιλοξενούμενοι καλλιτέχνες στο pin-up gallery του τεύχους, οι Γιώργος Γούσης, Χρήστος Μαρτίνης, Αλέξια Οθωναίου και Θανάσης Τσίλης.

 

Δείτε 4σέλιδο δείγμα του comic.

 

Το ΣΥΝΔΡΟΜΟ #3 θα κυκλοφορήσει στις 16/4 στο Comicdom Con Athens 2010. Τις ημέρες του φεστιβάλ (16, 17 και 18 Απριλίου), θα το βρείτε αποκλειστικά στο περίπτερο της Comicdom Press.