Έκθεση Comics Δέκα Με Τόνο Στη Θεσσαλονίκη

Χαράς ευαγγέλια για τους λάτρεις των events, αλλά και πιο συγκεκριμένα για το κοινό των comics στη Θεσσαλονίκη, καθώς σε λίγες μέρες ξεκινά η δέκατη έκθεση comics της Φοιτητικής Εβδομάδας, με τίτλο “Δέκα Με Τόνο”. Μάθετε περισσότερα στο σχετικό δελτίο Τύπου.

EΚΘΕΣΗ COMICS “ΔΕΚΑ ΜΕ ΤΟΝΟ”

Σε συνέχεια της πολύ επιτυχημένης της πορείας της,η ομάδα ανεξάρτητων δημιουργών comics “Inkorrekt” και η εκδοτική “Ένατη Διάσταση” με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης,και με την υποστήριξη του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την διοργάνωση της δέκατης κατα σειρά έκθεσης comics της “Φοιτητικής Εβδομάδας”,με τον τίτλο “ΔΕΚΑ ΜΕ ΤΟΝΟ”!

Τα εγκαίνια της εκθέσεως θα λάβουν χώρα στην γκαλερί του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης, την Δευτέρα 17 Μαίου,στις 20.00 μ.μ.,ενώ η έκθεση θα διαρκέσει για μία ολόκληρη εβδομάδα, μέχρι και την Κυριακή 23 Μαϊου, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό και ωράριο λειτουργίας απο τις 10.00 π.μ. μέχρι και τις 22.00 μ.μ..

Φέτος,μιάς και η έκθεση/θεσμός γιορτάζει τα δέκα χρόνια ζωής της,κατά την διάρκεια της θα διοργανωθούν ομιλίες,εργαστήρια και συνεντεύξεις με γνωστούς επαγγελματίες του χώρου,ενώ στον χώρο θα λειτουργεί και bazaar με περίπτερα απο καταστήματα και επιχειρήσεις που κινούνται στον αυτό χώρο,δίνοντας έτσι στην όλη εκδήλωση ένα διαφορετικό διαδραστικό-φεστιβαλικό χαρακτήρα.

Επιπλέον,κατά το τριήμερο 21 με 23 Μαϊου (Παρασκευή,Σαββάτο,Κυριακή),στον ίδιο χώρο θα φιλοξενηθεί η Έκθεση παιχνιδιών Στρατηγικής και Φαντασίας,στην διάρκεια της οποίας θα παρουσιασθούν και θα στηθούν διάφορα επιτραπέζια παιχνίδια επίδειξης και συμμετοχής,για μικρούς και μεγάλους και θα δίνονται πολλά βραβεία-δώρα στους συμμετέχοντες επισκέπτες της εκθέσεως.

‘Οπως και τις εννέα προηγούμενες χρονιές έτσι και φέτος,την έκθεση θα την συνοδεύει ένα πολύ πλούσιο και χορταστικό λεύκωμα-άλμπουμ comics.

Στις 100 και πλέον σελίδες του, θα συμπεριλαμβάνονται τα έργα των 30 φοιτητών και μη που συμμετέχουν στην διοργάνωση της φετινής έκθεσης,αλλά και αναδρομικό υλικό απο τις 9 προηγούμενες χρονιές,συμπληρώνοντας ένα τόμο συλλεκτικό,με ξεχωριστή αξία για τους φίλους των comics,μιάς και -επίσημα πλέον- η έκθεση comics της “Φοιτητικής Εβδομάδας” του Α.Π.Θ. είναι ο δεύτερος συνεχιζόμενος μακροβιώτερος σχετικός θεσμός στην χώρα μας και σίγουρα ο σπουδαιότερος για την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Χορηγός επικοινωνίας της πολυεκδήλωσης είναι ο ραδιοφωνικός σταθμός FM 1055 ROCK.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση,το πρόγραμμα αυτής,αλλά και τις ώρες και την διαθεσιμότητα θέσεων για συμμετοχή-παρακολούθηση των εργαστηρίων που θα οργανωθούν,μπορεί κανείς να αναζητήσει στον ιστοτόπο της ομάδας Inkorrekt:

www.inkorrekt-comics.blogspot.com