Switching To Summer Mode!

Όπως ίσως θα έχετε αντιληφθεί, το αδυσώπητο ελληνικό καλοκαίρι έχει κάνει για τα καλά την εμφάνιση του εδώ και μερικές εβδομάδες και παρ’ όλο που θα θέλαμε πάρα πολύ να συνεχίσουμε να “τρέχουμε” το site σε κανονικούς ρυθμούς, κάτι τέτοιο είναι, δυστυχώς, απλά ακατόρθωτο…

Για να μην καταρρεύσουμε, λοιπόν, αλλά και για να μη σας κάνουμε να πλήξετε, αναφερόμενοι σε πράγματα που ελάχιστα σας ενδιαφέρουν τώρα που ο νους σας είναι διαρκώς σε παραλίες, μαγιώ, ρακέτες και δροσιστικά κοκτέιλ (κάπου εδώ ο “μετρητής κλισέ” χτύπησε ταβάνι, αλλά ανεχτείτε μας για λίγο ακόμα!), αποφασίσαμε να “κλείσουμε” το site για περίπου ένα μήνα (επιστρέφουμε σε full mode -να ‘μαστε καλά πρώτα- την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου), ώστε να να ξεκουραστείτε εσείς, να γεμίσουμε μπαταρίες εμείς και να ανταμώσουμε ξανά το Σεπτέμβρη, ανανεωμένοι και έτοιμοι για μια νέα σεζόν, ακόμη καλύτερη από την προηγούμενη! (Θα πρέπει να αγοράσουμε και ένα νέο “μετρητή κλισέ”, γιατί αυτός βγήκε οριστικά off!)

Επειδή, όμως, είναι γνωστό πως ούτε εσείς μπορείτε να κάνετε χωρίς εμάς, αλλά ούτε και εμείς χωρίς εσάς, σκεφτήκαμε να μην κλείσουμε το μαγαζί εντελώς. Θα παραμείνουμε σε επιφυλακή (κάποιοι από εμάς, at least), ώστε να είμαστε έτοιμοι σε περίπτωση που προκύψει κάποια σημαντική είδηση (όχι ιδιαίτερα πιθανό μέσα στο κατακαλόκαιρο), ή έρθει κάποιο ενδιαφέρον Δελτίο Τύπου (με τη λέξη “ενδιαφέρον” να έχει, φυσικά, άλλη ερμηνεία τους “ζεστούς μήνες”).

Επίσης, την άλλη εβδομάδα, τρεις τυχεροί/άτυχοι από την ομάδα του Comicdom (αναζητούνται ακόμα – αλλά θα βρεθούν!) θα αναλάβουν να σας παρουσιάσουν τα Picks τους από το καινούργιο PREVIEWS της Diamond, που καταφθάνει στα ελληνικά comic shops την Παρασκευή. (Είπαμε, καλοκαίρι είναι, αλλά τα ψώνια, ψώνια!)

Ενδέχεται, μάλιστα, αν κάποιοι από εμάς βαρεθούν να κάνουν διακοπές και αποφασίσουν να πιάσουν το πληκτρολόγιο στα χέρια τους,  να έχουμε και κανα-δυο ακόμη postάκια (reviews, news specials, or whatever), αλλά μη το δένετε και κόμπο…

Αρκετά όμως. Κάπου εδώ, θα βάλουμε μια τελεία σε αυτή την ακατάσχετη πολυλογία, που καθόλου δε συνάδει με το κλίμα της εποχής. Σε όσους μας “εγκαταλείψουν” για τον Αύγουστο, εύχομαστε καλό Καλοκαίρι και ραντεβού το Σεπτέμβρη.

Σε όσους πάλι μείνουν εδώ (ή ενδεχομένως, μας αγαπούν τόσο πολύ που θα τσεκάρουν το site από το laptop τους στην παραλία!), ραντεβού σε μια βδομάδα για το Μπλέ PREVIEWS. Μέχρι τότε, περιηγηθείτε στο πλούσιο archive μας!