Η Επιστροφή Του Dragonball

H Shueisha Publishing Company of Tokyo κατόρθωσε να πείσει τον Akira Toriyama να επιστρέψει και να ξαναρχίσει το franchise του υπερ-επιτυχημένου manga, DRAGONBALL.

Το DRAGONBALL είναι ένα απο τα μεγαλύτερα franchise στον κόσμο, που περιλαμβάνει περιοδικά, κινούμενα σχέδια, παιχνίδια, βιντεοπαιχνίδια, ρούχα, οτιδήποτε…

Ξεκίνησε ως manga το 1984 και συνέχισε μέχρι το 1995. Tο anime είχε τρεις σειρές, τo Dragonball (1986-1989,) το Dragonball Z (1989-1996) και το Dragonball GT (1996-1997), και, προσφάτως, μία καινούρια, το Dragonball  Z Kai, που είναι remake του Dragonball Z.

Από τότε που τελείωσε το manga, όμως, o Toriyama έχει κάνει μόνο μία δουλειά – ένα crossover με το ONE PIECE. Άλλες δουλειές του ήταν μικρότερες, πιο προσωπικές, αν και ακόμα επιβλέπει τις σειρές κινουμένων σχεδίων και το στούντιό του δουλεύει πάνω στο  νέο Dragonball Online MMORPG , που θα βγει σύντομα.

Μέσα σε αυτό το κλίμα, o Akira Toriyama πείστηκε να δημιουργήσει και άλλα κεφάλαια του manga. Πιστεύουν ότι η ταυτόχρονη παρουσία του νέου παιχνιδιού και μιας καινούριας έκδοσης θα αποδώσει τα διπλά.

Ας ελπίσουμε να συμβεί. Τα manga χρειάζονται ένα μικρό σπρωξιματάκι αυτή την εποχή…