Batman: Year One Σε Animation

Οι Bryan Cranston, Ben McKenzie, Eliza Dushku και η Katee Sackhoff έχουν ανακοινωθεί ως οι ηθοποιοί που θα υποδυθούν τους κύριους ρόλους στην ταινία κινουμένων σχεδίων Batman: Year One, μεταφορά του ομώνυμου comic του Frank Miller (σε σχέδιο David Mazzucchelli). Τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Lauren Montgomery και Sam Liu, ενώ το σεναριο ειναι του Tab Murphy.

Στο Year One, ο νεαρός Bruce Wayne ξεκινά τα πρώτα του βήματα ως τιμωρός. Αρχίζει να δημιουργείται ένας πρώιμος δεσμός με τον Lieutenant James Gordon, ο οποίος είναι αρκετά σημαντικός στην ιστορία, οπότε αυτή είναι τόσο δική του, όσο και του Wayne.

Ο Bryan Cranston είναι η φωνή του Gordon, ενώ ο Ben McKenzie του Wayne/Batman. Η Dushku κάνει την φωνή της Catwoman και η Sackhoff (αχ, Starbuck…) είναι η ντετέκτιβ Sarah Essen. Επίσης, ο Alex Rocco δανείζει την φωνή του στον μαφιόζο Carmine Falcone.

Το Batman: Year One, το οποίο θα έχει rating PG-13, θα βγει σε βίντεο το φθινόπωρο, ενώ θα παρουσιαστεί σε πρεμιέρα τον Ιούλio, στο San Diego Comic-Con.