Ο Μιχάλης Διαλυνάς Συμμετέχει Στη Σειρά SPERA Της Archaia

Μία μικρή ιστορία με τίτλο “Fetch Quest” που εικονογράφησε ο Μιχάλης Διαλυνάς για το webcomic SPERA του Josh Tierney, πρόκειται να εκδοθεί από την Archaia, τόσο στο #2 του δεύτερου volume της σειράς που θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2012, όσο και στο hardcover που αναμένεται αργότερα μέσα στην ίδια χρονιά.

Το SPERA είναι ένα comic φαντασίας σε συνέχειες, που διηγείται την ιστορία δύο πριγκιπισσών της Pira και της Lono και ενός πνεύματος της φωτιάς με τη μορφή του σκύλου Yonder, οι οποίοι εγκαταλείπουν την πατρίδα τους εξαιτίας ενός καταστροφικού γεγονότος για να ζήσουν την περιπέτεια σε έναν περίεργο τόπο για τον οποίο είχαν ακούσει μόνο σε διηγήσεις.

Το SPERA σε σενάριο και επιμέλεια του δημιουργού του Josh Tierney, αποτελεί μία συνεργασία με καλλιτέχνες ανά τον κόσμο, ο καθένας από τους οποίους συνεισφέρει με διαφορετικά σχεδιαστικά στυλ και μεθόδους αφήγησης.

Πρόσφατα, ο δημοφιλής Έλληνας δημιουργός παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα ΤΟ ΕΘΝΟΣ, την οποία και μπορείτε να διαβάσετε εδώ.