Λέσχη Ανάγνωσης Comics, Με Συντονιστή Το Βασίλη Γκογκτζιλά

To Οξυγόνο στη Θεσσαλονίκη, το οποίο θα ανοίξει τις πόρτες του τον Ιανουάριο του 2012, δημιουργεί Λέσχη ανάγνωσης Comics, με συντονιστή το Βασίλη Γκογκτζιλά. Περισσότερα στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί:

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ COMICS…

Το ΟΞΥΓΟΝΟ δημιουργεί Λέσχη ανάγνωσης Comics, με συντονιστή τον δημιουργό comics Βασίλη Γκογκτζιλά.

Το ΟΞΥΓΟΝΟ είναι ένας χώρος που δημιουργήθηκε από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ για να δώσει νέα πνοή στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Το ΟΞΥΓΟΝΟ θα ανοίξει τις πόρτες του τον Ιανουάριο του 2012 στη διεύθυνση Ολύμπου 81, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, και φιλοδοξεί να γίνει πολιτιστικό στέκι για τους φίλους του βιβλίου και της τέχνης.

Στο ΟΞΥΓΟΝΟ διαβάζουμε με πάθος. Γι’ αυτό φιλοξενούμε Λέσχες Ανάγνωσης στο μεγάλο τραπέζι του παταριού και διοργανώνουμε τακτικά παρουσιάσεις και συζητήσεις γύρω από βιβλία που μας συναρπάζουν και μας εξάπτουν την περιέργεια, αφιερώματα στους αγαπημένους μας συγγραφείς, βραδιές μαραθώνιας ανάγνωσης και άλλα πολλά – με αφορμή πάντα το βιβλίο, τη σκέψη και τον πολιτισμό.

Ανάμεσα σε άλλες δράσεις, το ΟΞΥΓΟΝΟ δημιουργεί μια Λέσχη ανάγνωσης για τους λάτρεις των Comics, με συντονιστή τον αναγνωρισμένο Θεσσαλονικιό δημιουργό comics Βασίλη Γκογκτζιλά. Παρουσιάσεις του έργου θρύλων του χώρου, προβολές σύντομων ντοκιμαντέρ, αναλύσεις όψεων της τέχνης του comics και… πολλή συζήτηση!

Η πρώτη συνάντηση θα γίνει την Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012, στις 8 μ.μ. Οι συναντήσεις θα γίνονται κάθε δεύτερη Πέμπτη του μήνα στο πατάρι του ΟΞΥΓΟΝΟΥ.

Ο αριθμός των μελών της λέσχης ανάγνωσης δεν θα υπερβαίνει τα 15 άτομα. Η μόνη υποχρέωση των μελών είναι η αγάπη τους για τα Comics!

Αν θέλετε να γίνετε μέλη, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο e-mail: info@oxygono-metaixmio.gr σημειώνοντας ΛΕΣΧΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ COMICS και τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση, τηλέφωνο, e-mail) μέχρι και την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012. Για τυχόν διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ. 2310 260085 και στο e-mail info@oxygono-metaixmio.gr.

ΟΞΥΓΟΝΟ
ΟΛΥΜΠΟΥ 81, T.K. 546 31, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, T: 2310 26 00 85
info@oxygono-metaixmio.gr
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Δευτέρα- Παρασκευή 16.00-21.00, Σάββατο 10.00-15.00