Καλή Χρονιά!

Δεν φαντάζομαι να περιμένατε σήμερα, πρώτη μέρα του χρόνου και μετά από όλες τις κραιπάλες που – ας μην κρυβόμαστε – συνέβησαν χθες, να είχαμε καινούργιο post και να σας αναγκάσουμε να διαβάσετε τα σύνθετα και πολυεπίπεδα άρθρα μας, ενώ προσπαθείτε ηρωικά να συνέλθετε από το hangover ή την πολυφαγία;

Δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι, αγαπητοί αναγνώστες! Ποτέ δεν ήμασταν και ποτέ δεν θα γίνουμε! Σεβόμαστε την ταλαιπωρία του φίλου των comics, ο οποίος, ως εκ φύσεως party animal, έχει πάρει σβάρνα τα club, παραμονή Πρωτοχρονιάς, και τον έχει βρει το ξημέρωμα μισοδιαλυμένο σε μια πλατεία, ανάμεσα σε ξεπεσμένους κοσμικούς και ανθυπο-celebrities και δεν τον ζαλίζουμε με trivial θέματα όπως τα comics.

Σε αυτόν τον φίλο των comics, ευχόμαστε καλή χρονιά και ευτυχισμένο το 2012, που ελπίζουμε ειλικρινά να μην είναι το τελευταίο που θα γνωρίσει η ανθρωπότητα, αλλά ακόμη και αν είναι, ελπίζουμε (επίσης ειλικρινά) να αφήσει τουλάχιστον ωραίες αναμνήσεις.

Καλή χρονιά σε όλους!

P.S.: Κόψτε τις μαλακίες. Αύριο όλοι εδώ, ξεμεθυστοί και ξεκούραστοι, γιατί αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση του Top 100 των 80s. Pay attention, fanboys!!!