O Douglas Paszkiewicz Στο Comicdom Con Athens 2012, Καλεσμένος Της Jemma Press

O Douglas Paszkiewicz, άρχισε την επαγγελματική του καριέρα ως κωμικός stand-up, αλλά σήμερα είναι διεθνούς φήμης σεναριογράφος και σχεδιαστής comics. Διατηρεί τακτική συνεργασία με το περιοδικό MAD, έχει εργαστεί στην Image Comics, έχει εκδώσει δουλειές του στο TOO MUCH COFFEE MAN MAGAZINE και σε άλλες αμερικανικές ανθολογίες comics, καθώς και στο δικό του, ανεξάρτητο comic, ARSENIC LULLABY (ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑ).

Η δουλειά του ήταν υποψήφια για τις δύο μεγαλύτερες διακρίσεις της βιομηχανίας των comics, τα βραβεία Eisner και Harvey, αλλά και για το Comicdom Award στην Ελλάδα.

Αριστοτεχνικό σχέδιο, πανούργο και κατάπτυστο σενάριο, που συνήθως συνδυάζονται σκανδαλιστικά με θέματα ταμπού, κατέστησαν το ARSENIC LULLABY (ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑ) μια πρωτοπόρα, επιβλητική δημιουργία, που είναι αδύνατον να αγνοηθεί.

O Douglas Paszkiewicz είναι ο δημιουργός του νεκροζώντανου εμβρύου, είναι εκείνος που συνέβαλε στην θριαμβευτική επιστροφή του βουντού και των ζόμπι στην ποπ κουλτούρα και δίδαξε τους αναγνώστες να σαρκάζουν ανατριχιάζοντας με την αυτοκτονία, την έκτρωση, τη γενοκτονία, την παιδοκτονία, τον λοιμό και με όποιον προσπαθεί να κάνει τη διαφορά. Μετανιώνει ταπεινά για όλα τα προαναφερθέντα.

(Ο Douglas Paszkiewicz θα επισκεφτεί το Comicdom Con Athens 2012, ως καλεσμένος της Jemma Press)