COMICDOM RESURRECTED #36: Will Of The Gods Is Great Power!

Περίεργα όντα οι θεοί. Εξουσιάζουν, διαφεντεύουν, ορίζουν τύχες ανθρώπων και πολιτισμών ολόκληρων, και άμα έχουν όρεξη, μπορούν να καταστρέψουν και κόσμους ολόκληρους. Καμία φορά, κατεβαίνουν και στον κόσμο μας, και μπλέκουν με εμάς, τους κοινούς και ταπεινούς θνητούς, λες και δεν ήταν ήδη αρκετά απασχολημένοι. Μπορεί να είχαν να παραταχθούν ξανά σε μάχη ενάντια σε σκοτεινές δυνάμεις, ή ακόμη μπορεί και να ήταν απασχολημένοι στην διεκδίκηση ενός πεδίου ύπαρξης, ιδιαίτερα σημαντικής αξίας.

Δεν φτάνουν τα καπρίτσια των θεών, έχουμε και θνητούς που θέλουν να αναλάβουν τον ρόλο της θείας δίκης, μοιράζοντας σκληρές και απάνθρωπες τιμωρίες, δεξιά και αριστερά, έχοντας πάντα τη συνείδηση τους καθαρή, θεωρώντας ότι εκτέλεσαν ορθά το καθήκον τους. Μπλέκουν εκεί που δεν έχουν καμία θέση, δυστυχώς. Έχει υπάρξει και ένας θνητός, που έτσι όπως του τα έφερε η τύχη, πραγματοποίησε μια  υπέρβαση και βρέθηκε να είναι κάτι παραπάνω από αυτό που είχε γεννηθεί.

Όμως, να προσέχετε. Με τον βιβλικό θεό δεν αστειευόμαστε, και κυρίως δεν συνάπτουμε συμφωνίες μαζί του, διότι κανείς δεν μπορεί να σας εγγυηθεί ότι θα τις τηρήσει. Εξάλλου, έχει αποδειχθεί ότι δεν μπορεί να βάλει σε τάξη το ίδιο του το σπίτι. Αμ, πώς, δείτε εδώ πως έχει αφήσει το γιο του να κυκλοφορεί και με ποίους κάνει παρέα!

Κλοπή τίτλου από: SCALD – Nightsky