Γίνε Συντάκτης Του Comicdom.gr

Εδώ και οκτώ χρόνια, το Comicdom.gr έχει φιλοξενήσει περισσότερα από 4000 άρθρα από τον χώρο των comics (ανάμεσά τους, ειδήσεις, reviews, παρουσιάσεις, στήλες άποψης και συνεντεύξεις από τη διεθνή και την ελληνική σκηνή), γεγονός που το αναδεικνύει στο σημαντικότερο ελληνόφωνο site του χώρου.

Σήμερα και έχοντας πάντα ως στόχο να δίνουμε βήμα σε νέες φωνές, αναζητούμε νέους εθελοντές (και εθελόντριες, φυσικά!), που θα πλαισιώσουν τη συντακτική μας ομάδα, στους παραπάνω τομείς.

Αν σας αρέσει να μιλάτε μέσα από το γράψιμο για τα αγαπημένα σας comics, αλλά και για όσα συμβαίνουν στην 9η Τέχνη, στείλτε στο comicdom@comicdom.gr, είτε ένα review για κάποιο πρόσφατο comic (μινιμουμ 500 λέξεις), είτε ένα κείμενο άποψης για κάποιο θέμα της επικαιρότητας (μίνιμουμ 500 λέξεις επίσης).

Επιπροσθέτως, θα θέλαμε να μας πείτε δυο λόγια για τον εαυτό σας και τη σχέση σας με τα αγαπημένα μας εικονογραφημένα έντυπα: πόσα χρόνια διαβάζετε comics, πόσο στενή είναι η σχέση σας με το αντικείμενο, ποιούς τίτλους διαβάζετε, ποιοί είναι οι αγαπημένοι σας δημιουργοί και γενικά, οτιδήποτε άλλο μπορεί να μας βοηθήσει να σας γνωρίσουμε καλύτερα. Μην ξεχάσετε, φυσικά, να γράψετε το πλήρες όνομα σας, καθώς και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Στείλτε τα κείμενα σας στο comicdom@comicdom.gr, μέχρι την Κυριακή 7 Οκτωβρίου.