Γράφοντας Με Τον Απίθανο Κύριο Escher: Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Για Παιδιά Σχολικής Ηλικίας Στο Μουσείο Ηρακλειδών

Στο πλαίσιο της σειράς εκδηλώσεων με το γενικό τίτλο Comicdom Spring, η Comicdom Press διοργανώνει δύο εργαστήρια που απευθύνονται σε παιδιά σχολικής ηλικίας. Ονομάζονται “Γράφοντας Με Τον Απίθανο Κύριο Escher” και θα πραγματοποιηθούν στις 10 Μαρτίου και στις 14 Απριλίου στο Μουσείο Ηρακλειδών. Διαβάστε το δελτίο Τύπου που ακολουθεί για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες.

10 Μαρτίου & 14 Απριλίου: Γράφοντας Με Τον Απίθανο Κύριο Escher – Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα για παιδιά σχολικής ηλικίας στο Μουσείο Ηρακλειδών

escherΟι παράδοξες εικόνες του M.C. Escher δεν είναι στατικές. Οι μέλισσες γίνονται πουλιά και τα πουλιά ψάρια καθώς οι εικόνες διαδέχονται η μία την άλλη. Όπως ακριβώς σε ένα comic!

Με αφορμή τα εκθέματα του M.C. Escher που φιλοξενούνται στο Μουσείο, μιλάμε για την αφήγηση και τα comics. Στη συνέχεια, καλούμε τα παιδιά να εμπνευστούν από το έργο του μεγάλου δημιουργού, να πλάσουν δικές τους μικρές ιστορίες και να τις αποτυπώσουν με την τέχνη των comics. Σκοπός του προγράμματος είναι τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με το έργο του M.C. Escher με τρόπο ευχάριστο και να αναπτύξουν τη δημιουργική σκέψη και γραφή τους.

Ηλικίες: Παιδιά σχολικής ηλικίας (7-11 ετών)
Διάρκεια εργαστηρίου: 2 ώρες
Κόστος συμμετοχής: 15 ευρώ
10 % έκπτωση σε αδέρφια
50% έκπτωση για κατόχους κάρτας ανεργίας
Ώρα: 11:30 – 13:30
Διοργάνωση: COMICDOM PRESS

junior.comicdom-press.gr

Συντελεστές: Βασιλεία Βαξεβάνη – Αφηγήτρια, Μιχάλης Διαλυνάς – Δημιουργός comics,
Λήδα Τσενέ- Επιμέλεια