ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ Κάθε Σάββατο Από Την ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ανακοινώνει με σχετικό δελτίο Τύπου πως επιχειρεί να μας προσφέρει μια όαση στην ξηρασία που επικρατεί, όσον αφορά στα comics και τα έντυπα ΜΜΕ, με την προσθήκη στην ύλη της του ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ, ενός τετρασέλιδου που θα φιλοξενεί έργα Ελλήνων καλλιτεχνών.

ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ

kare-kare-1

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ θα κυκλοφορεί από το Σάββατο 5 Απριλίου και κάθε Σάββατο με ένα επιπλέον τετρασέλιδο αφιερωμένο στα κόμικς, το οποίο θα λέγεται «ΚΑΡΕ–ΚΑΡΕ».

Το «ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ» θα φιλοξενεί κόμικ στριπ των Σπύρου Δερβενιώτη, Τάσου Μαραγκού, Σταύρου Ντίλιου και Γαβριήλ Παγώνη αλλά και κόμικς από γνωστούς δημιουργούς, σχεδιασμένα ειδικά για την Εφημερίδα των Συντακτών.

Θα συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, οι: Σπύρος Βερύκιος, Γιώργος Γούσης, Μιχάλης Διαλυνάς, Πέτρος Ζερβός, Γιάννης Καλαϊτζής, Κώστας Κυριακάκης, Θανάσης Πέτρου, Tomek, Soloup, Πέτρος Χριστούλιας κ.ά.

Θα υπάρχουν ακόμα συνεντεύξεις Ελλήνων και ξένων δημιουργών, παρουσιάσεις εκθέσεων, νέες κυκλοφορίες εκδόσεων και νέα από τον χώρο των κόμικς.

Το «ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ» θα ενταχθεί στην ύλη του ενθέτου ΝΗΣΙΔΕΣ, το οποίο προβάλει και αναδεικνύει προτάσεις για έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής, για να ξεπεράσουμε την κρίση, με θετικό πνεύμα, χωρίς να στερηθούμε χαρές και απολαύσεις.

kare-kare-2