Διαγωνισμός ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, Στο FB Της Vileda

Στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί, η spiritup LAB μας ενημερώνει για το νέο comic strip game των Μανώλη Βαμβούνη και Γιάννη Ρουμπούλια, που φιλοξενείται στη σελίδα Facebook της Vileda, προσκαλώντας τους χρήστες να κάνουν “like” για να γίνουν συνεργοί σε ένα noir έγκλημα πάθους και… φασίνας!

fangateΣε ένα διαμέρισμα, κάπου στη βρώμικη, βρώμικη πόλη, ξεφεύγει μια γυναικεία κραυγή αγωνίας! Η νέα ενέργεια της spiritup LAB προσκαλεί το χρήστη να γίνει συνεργός καθαριότητας με το Wettex σε ένα noir έγκλημα πάθους και… φασίνας!

Η ηρωίδα της νέας ενέργειας του Wettex ωρύεται κάτω από το μαύρο βέλο της χήρας πως είναι «ΑΘΩΑ κυρ-Πόλισμαν», καθώς σκουπίζει το μοναχικό της δάκρυ με ένα διπλωμένο κομμάτι από τη διάσημη σπογγοπετσέτα Wettex. Δεν τον καθάρισε εκείνη, λέει, απλά το σπίτι πέρασε με Wettex. Ήταν βλέπετε κι ο μακαρίτης πάντα τόσο… «απρόσεκτος»!

Την πιστεύεις όμως; Δεν έχει σημασία. Ήταν η κακή η ώρα και έγινε η ζημιά. Είναι τώρα στο χέρι του χρήστη (και της γκάμας προϊόντων Wettex) να μην αφήσουν ίχνος, μέχρι να χτυπήσει την πόρτα του διαμερίσματος ο Επιθεωρητής!

To «Τέλειο Έγκλημα» είναι το νέο comic strip game της spiritup LAB που καλεί το χρήστη στην επίσημη facebook σελίδα της Vileda κι αφού κάνει Like, να γίνει «συνεργός» σε μια αναπάντεχη παρωδία που συνδυάζει την ατμόσφαιρα μυστηρίου των noir ταινιών με το χιούμορ από τις αξέχαστες ασπρόμαυρες ελληνικές ταινίες. Η ιστορία της ενέργειας ξετυλίγεται με την τεχνολογία parallax scrolling animation ως ένα interactive comic και ολοκληρώνεται με ένα interactive game! Το πρωτότυπο αυτό comic έχει γραφτεί ειδικά για τις ανάγκες της ενέργειας από τον σεναριογράφο comics Μανώλη Βαμβούνη με μοναδικό σχέδιο από τον βραβευμένο σκιτσογράφο Γιάννη Ρουμπούλια, χρησιμοποιώντας ένα λιτό ασπρόμαυρο στυλ με μοντέρνες pop πινελιές έντονου χρώματος.

Με το τέλος του διαγωνισμού, 1 τυχερός θα κερδίσει ένα τριήμερο ταξίδι στη Σίφνο με διαμονή δύο νύχτες σε ξενοδοχείο 4 αστέρων, ενώ άλλοι 10 τυχεροί θα κερδίσουν από μια συλλεκτική πετσέτα θαλάσσης με την εικόνα της «αθώας» ηρωίδας και σετ προϊόντων Wettex αξίας 20€.

Ευτυχώς όταν έχεις συνεργό σου το Wettex, τη βγάζεις πάντα καθαρή με κάθε «ατυχία» και διαπράττεις το… Τέλειο Έγκλημα!