Χριστουγεννιάτικο Comicdom Bazaar Στο Γκρι Καφέ

bazaar_xmas-2014Συνεχίζοντας στο μοτίβο “ένα bazaar ανά εποχή”, που ξεκίνησε πέρσι τον Οκτώβρη, σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου, από τις 11 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar Συλλεκτικών (Και Όχι Μόνο) Comics.

Δεν μπορούμε να σας πούμε με σιγουριά ότι θα έχουμε λευκά Χριστούγεννα, αλλά μπορούμε να σας εγγυηθούμε πως θα υπάρχουν χιλιάδες comics, για όλα τα γούστα και όλα τα βαλάντια, οπότε προφανώς επιβάλλεται να συνδυάσετε την Κυριακάτικη έξοδό σας με μια βόλτα από το Γκρί Καφέ (Θεμιστοκλέους 80, Πλατεία Εξαρχείων).

Ιδιώτες που θα δηλώσουν συμμετοχή θα έχουν τη δυνατότητα να εκθέσουν προς πώληση comics από τις συλλογές τους, ενώ συλλέκτες και αναγνώστες, οι οποίοι θα επισκεφτούν το event, θα έχουν την ευκαιρία να ψάξουν και να επιλέξουν ανάμεσα σε χιλιάδες τεύχη!

Καφεδάκι, κουβεντούλα, ψάξιμο σε κούτες με παλιά και καινούργια comics… Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο;

Θέλετε να πουλήσετε comics;

comicdom_bazaar_3_2Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το event και λεπτομέρειες για τις προϋποθέσεις και το κόστος συμμετοχής, στείλτε e-mail με τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο) στο comicdom@comicdom.gr (με την ένδειξη Bazaar).

Όμως βιαστείτε, γιατί ο χώρος που θα διατεθεί είναι περιορισμένος και θα πρέπει να τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, από τη στιγμή που ο εκάστοτε ιδιώτης θα επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του.

Θέλετε να αγοράσετε comics;

comicdom_bazaar_3_1Στο bazaar θα υπάρχουν χιλιάδες σπάνια, παλιά και καινούρια comics και graphic novels, κατευθείαν από ιδιωτικές συλλογές συλλεκτών, σε τιμές που θα ξεκινούν ακόμη και από 0,50 ευρώ!

Συμπληρώστε κενά στη συλλογή σας, δοκιμάστε τίτλους που δεν γνωρίζετε, ή αποκτήστε graphic novels και trade paperbacks που πάντα θέλατε να διαβάσετε.

Comics για όλα τα γούστα και όλα τα πορτοφόλια, για όσους τα αγαπούν, αλλά και όσους ενδιαφέρονται να τα ανακαλύψουν!

Σημειώστε την ημερομηνία (Κυριακή 21 Δεκεμβρίου) και αφήστε ανοιχτό το πρόγραμμα σας!

Μη λείψει κανείς!