Νέα Τεύχη ΜΠΛΕΚ Και ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΑΣ Στα Περίπτερα

Μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του θρυλικού περιοδικού ΜΙΚΡΟΣ ΣΕΡΙΦΗΣ στα περίπτερα, η εκδοτική Comics & Crosswords Publications μας ενημερώνει για την κυκλοφορία δύο ακόμη σημαντικών τίτλων του παρελθόντος: του ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΑΣ και του ΜΠΛΕΚ. Τα δύο νέα περιοδικά θα βρίσκονται κάθε μήνα στα περίπτερα. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να μάθετε στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί.

Μικρός Ήρωας

mikros-iroasΟ νέος Μικρός Ήρωας κυκλοφορεί στις αρχές κάθε μήνα στα περίπτερα όλης της χώρας και στην Κύπρο με τιμή 2,5 ευρώ. Στις 2 Μαρτίου κυκλοφόρησε ο 19ος τόμος.

Η έκδοση «ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΑΣ» αποτελεί εκδοτικό φαινόμενο καθώς εκδιδόταν σε εβδομαδιαία βάση επί 16 συναπτά έτη (1953-1968), μια επιτυχία που οφειλόταν στη λιτή και κατανοητή γλώσσα του αλλά και στην ανάδειξη αισθήματος πατριωτικής υπηρηφάνειας και ομόνοιας. Έκτοτε έχει κυκλοφορήσει αρκετές φορές είτε εικονογραφημένος είτε σε μορφή συλλεκτικών τόμων.

 

Μπλεκ

mplekΟ νέος «Μπλεκ» κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της Ελλάδας στα μέσα κάθε μήνα στην τιμή των 3,90€. Στις 13 Μαρτίου κυκλοφόρησε το τεύχος Νο 16.

Ανανεωμένος, με νέες αδημοσίευτες ιστορίες, ποικιλία χαρακτήρων (Μπλεκ, Μάρτιν Μίστερι, Ζαγκόρ, Ρόυ Ρέης), μηνιαίους διαγωνισμούς με απίστευτα δώρα και πολλές ακόμα εκπλήξεις. Επιπλέον, περιλαμβάνει τον «Τετρακοσάρη», έναν ρεαλιστικό χαρακτήρα εμπνευσμένο από την ελληνική πραγματικότητα σε εικονογράφηση του Κώστα Φραγκιαδάκη και σενάριο του Νίκου Νικολαΐδη.

Ο «Μπλεκ» είναι κάτι παραπάνω από ένα περιοδικό, είναι σύμβολο που στιγμάτισε τον εκδοτικό χώρο για παραπάνω από 40 χρόνια και επομένως αξίζει να κρατηθεί ζωντανό με την επανέκδοσή του.

Περισσότερες πληροφορίες για τις εκδόσεις μπορείτε να βρείτε και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ccpublic.gr.