Τα Δύο Τελευταία Πάνελ Του CCA 2015

Το πρόγραμμα των ανοιχτών συζητήσεων του Comicdom Con Athens 2015 ολοκληρώνεται με δύο panels “ειδικού ενδιαφέροντος”. Στο πρώτο, τρεις άνθρωποι που αγαπούν τα comics από μικροί, εξετάζουν πως μπορούν, ως γονείς, να μεταδώσουν αυτή την αγάπη στα παιδιά τους, ενώ στο δεύτερο, τρεις φανατικοί collectors μιλούν για τη διπλή τους ιδιότητα ως συλλέκτες και αναγνώστες comics.

panel_raisingΜεγαλώνοντας Τη Νέα Γενιά Αναγνωστών

(Σάββατο 25 Απριλίου, 19:30, Seminar Room 6ος)

Για όλους εμάς που μεγαλώσαμε διαβάζοντας comics, αποτελούν κομμάτι της ζωής μας και του σπιτιού μας. Η αγάπη μας για την Ένατη Τέχνη γίνεται φανερή σε κάθε μας πράξη και η ανάγκη μας να τη μοιραστούμε και να μεταδώσουμε στις επόμενες γενιές, είναι έκδηλη.

Πώς μεγαλώνει ένα παιδί σε ένα σπίτι γεμάτο comics; Θα καταφέρουμε να βοηθήσουμε τις επόμενες γενιές να τα γνωρίσουν και να τα αγαπήσουν όπως τα αγαπήσαμε εμείς; Υπάρχει λόγος να προσπαθούμε για κάτι τέτοιο;

Συμμετέχουν
Μέλανδρος Γκανάς (συντάκτης Comicdom.gr)
Νίκος Καμπουρόπουλος (εκδότης)

Συντονιστής
Αριστείδης Κώτσης

panel_collectorsCollectors Have Issues

(Κυριακή 26 Απριλίου, 16:45, Seminar Room 4ος)

Ψάχνετε απεγνωσμένα το AMAZING SPIDER-MAN #121; Αρνείστε να βάλετε στη συλλογή σας comic που η κατάστασή του θα είναι κατώτερη του Very Fine; Σκοπεύετε να αγοράσετε όλα τα variants του επόμενου event της DC; Ή μήπως αναμένετε εναγωνίως την τελευταία super-duper limited edition hardcover έκδοση του WATCHMEN για να τη βάλετε στη βιβλιοθήκη σας;

Αν απαντήσατε “ναι” σε μια ή περισσότερες από τις παραπάνω ερωτήσεις, ή αν εκτός από αναγνώστη, βλέπετε τον εαυτό σας και ως συλλέκτη comics, τότε αυτό το panel είναι οπωσδήποτε για εσάς!

Συμμετέχουν
Γιώργος Ξύδης (συντάκτης Comicdom.gr)
Γαβριήλ Τομπαλίδης (συντάκτης Comicdom.gr, δημιουργός comics)

Συντονιστής
Δημήτρης Σακαρίδης

 

logoCon2015Το Comicdom Con Athens 2015 θα διεξαχθεί από τις 24 έως και τις 26 Απριλίου, όπως κάθε χρόνο, στην Ελληνοαμερικανική Ένωση (Μασσαλίας 22).

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται για δέκατη συνεχή χρονιά, από την Comicdom Press και την Ελληνοαμερικανική Ένωση.

Η είσοδος παραμένει ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλα τα events του φεστιβάλ, επισκεφθείτε το επίσημο site της διοργάνωσης.