Drink & Draw Comicdom Birthday Party

Γιορτάσαμε τα εικοστά μας γενέθλια στο Hard Rock Cafe!

Την Παρασκευή 18 Μαρτίου, το Comicdom γιόρτασε τα εικοστά του γενέθλια, σε ένα πραγματικά μοναδικό Drink & Draw event, που πραγματοποιήθηκε στον φιλόξενο χώρο του παταριού του Hard Rock Cafe Athens!

Δώδεκα αγαπημένοι μας καλλιτέχνες από την ελληνική σκηνή comics, μας τίμησαν με την παρουσία τους (οι περισσότεροι θεωρούνται πλέον “βετεράνοι” των Drink & Draw events) και θέλουμε να πιστεύουμε πως και αυτοί, αλλά και ο κόσμος που μας επισκέφθηκε, πέρασαν τόσο όμορφα όσο εμείς!

The Party

Για όσους δεν βρέθηκαν εκεί (shame on you, by the way!), ελπίζουμε πως οι παρακάτω φωτογραφίες που τράβηξε ο resident photographer του Comicdom, Άκης Τριανταφύλλου, θα σας κάνουν να βιώσετε, σε ένα βαθμό, την ξεχωριστή εμπειρία που ζήσαμε όλοι μας πριν από λίγες μέρες. Έτσι, για να “ζεσταθούμε” λιγάκι, μια και πλησιάζει η μεγάλη γιορτή των comics, το διεθνές ανοιξιάτικο φεστιβάλ Comicdom Con Athens!

The Art

Όπως, ίσως, θα καταλάβατε από τις παραπάνω φωτό, αλλά και όπως μπορείτε να φανταστείτε για ένα event που λέγεται “Drink & Draw”, εκτός από την κατανάλωση αλκοόλ και τη διασκέδαση, υπήρχε και κάμποση δημιουργία. Διαλέξαμε, λοιπόν, να σας παρουσιάσουμε ορισμένα από τα πιο χαρακτηριστικά σκίτσα που δημιούργησαν, κατά τη διάρκεια του πάρτι, οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες!

(Kαι όχι μόνο… Το πρώτο σκίτσο στην τελευταία σειρά ανήκει σε έναν εξαιρετικά ικανό νεαρό καλλιτέχνη, που επισκέφθηκε το event και δεν δίστασε να αναλάβει δράση, ενώ τα δύο τελευταία ανήκουν σε δύο συντάκτες του site who shall remain nameless…)

The Birthday Wishes

Επειδή, όμως, όπως είπαμε και στην αρχή, το συγκεκριμένο Drink & Draw ήταν παράλληλα και ένα πάρτι γενεθλίων για τα 20 χρόνια από τη δημιουργία του πρώτου τεύχους του Comicdom Fanzine (και την αρχή της παράνοιας για όλους μας!), ζητήσαμε από τους φιλοξενούμενους καλλιτέχνες να σκιτσάρουν και πάνω σε μία ευχετήρια κάρτα ο καθένας, και να μας πουν, με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο, τα πιο γλυκά “Χρόνια Πολλά”!

Αν οι καλλιτέχνες σας βγαίνουν δεκατρείς, είναι γιατί η μία κάρτα ανήκει στην γλυκύτατη (και υπερ-ταλαντούχα) Ευγενία Κουμάκη, που μολονότι δεν ήταν στην επίσημη λίστα συμμετεχόντων καλλιτεχνών, όχι μόνο μας επισκέφθηκε, αλλά και μας ευχήθηκε με το πανέμορφο artwork της!