Supergirl S01E20

Better Angels
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Supergirl

Season/EpisodeS01E20 WritersAndrew Kreisberg, Ali Adler, Greg Berlanti, Robert L. Rovner, Jessica Queller DirectorLarry Teng CastMelissa Benoist, Mehcad Brooks, Chyler Leigh, Jeremy Jordan, David Harewood, Calista Flockhart NetworkThe CW

Εντάξει, τα έχουμε πει, το SUPERGIRL είναι μια ευχάριστη superhero σειρά, που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Κάπως αφελής, με τα αναπόφευκτα κλισέ της και άλλες αδυναμίες. Και σίγουρα λίγο έως και πολύ cheesy, με το μήνυμα της ελπίδας να σώζει τον κόσμο, τελικά.

Ως φινάλε, το επεισόδιο αυτό λειτουργεί, ολοκληρώνοντας το character arc της Kara, που έχει ωριμάσει και δεν χρειάζεται, πλέον, κάποια πατρική ή μητρική φιγούρα. Σίγουρη για τις ικανότητές της, είναι έτοιμη να αναλάβει πρωτοβουλίες. Όπως μια αποστολή αυτοκτονίας, μαζί με τον J’onn J’onzz, ενάντια του Non και της Indigo, αφού προηγηθούν όλοι οι απαραίτητοι αποχαιρετισμοί σε όλα τα σημαντικά πρόσωπα.

Κλείνοντας την πρώτη σεζόν, οι χαρακτήρες έχουν βρει τον δρόμο τους, σχέσεις έχουν επαναπροσδιοριστεί, και οι αντίπαλοι έχουν κατατροπωθεί. Μένει να δούμε το αν και πως θα συνεχιστεί η σειρά την επόμενη χρονιά, τώρα που το πεδίο έχει πλέον ανοίξει.

Όσο για τον δημοφιλέστερο ξάδερφο της Kara, τον είδαμε και αυτόν – ή έστω τα πόδια του, καθώς ήταν τέζα σε ένα κρεβάτι. Ποιός τον χρειάζεται, μωρέ;