Χειμωνιάτικο Comicdom Bazaar

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στο Impact Hub Athens!

Η αλήθεια είναι πως ο φετινός Χειμώνας μας έχει ζορίσει λίγο, με τα συνεχή κρύα, τις βροχές και τα χιόνια. Παρ’ όλα αυτά, εμείς οι άνθρωποι του Comicdom δεν πτοούμαστε, καθώς ξέρουμε πως δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζεστάνουμε μια χειμωνιάτικη μέρα, από το να την περάσουμε σε ένα ακόμη Comicdom Bazaar! Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, θα έχετε και πάλι την ευκαιρία να εμπλουτίσετε και να ανανεώσετε τις συλλογές σας, με μια επίσκεψη στο Impact Hub Athens (Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή).

Facebook Event

Οι ιδιώτες που θα δηλώσουν συμμετοχή θα έχουν τη δυνατότητα να εκθέσουν προς πώληση comics από τις συλλογές τους, ενώ οι συλλέκτες και αναγνώστες που θα επισκεφτούν το event, θα έχουν την ευκαιρία να ψάξουν και να επιλέξουν ανάμεσα σε χιλιάδες τεύχη!

Παράλληλα, όσοι από τους επισκέπτες του Bazaar επιλέξουν να γίνουν συνδρομητές στην Athens Comics Library, που επίσης στεγάζεται στο Impact Hub Athens, την ημέρα της εκδήλωσης, θα έχουν έκπτωση 25% στις ετήσιες συνδρομές και 20% στις εξάμηνες!

Φορέστε το πιο ζεστό σας χαμόγελο, ντυθείτε καλά για τη διαδρομή και επισκεφτείτε τον υπέροχο, φιλόξενο και ζεστό εσωτερικό χώρο του Impact Hub Athens, συνδυάζοντας μια χειμωνιάτικη Κυριακάτικη βόλτα με ψάξιμο ανάμεσα μέσα σε longboxes και αγορές comics για εσάς και τους φίλους σας! Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο;

Comicdom Bazaar Winter 2017

Θέλετε να πουλήσετε comics;

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το event, καθώς και λεπτομέρειες για τις προϋποθέσεις και το κόστος συμμετοχής, στείλτε μας ένα e-mail με το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σας στο comicdom@comicdom.gr (με την ένδειξη Bazaar).

Όμως βιαστείτε, γιατί ο χώρος που θα διατεθεί είναι περιορισμένος και οι περισσότεροι από τους πωλητές που συμμετείχαν στο προηγούμενο Bazaar έχουν ήδη επιβεβαίωσει τη συμμετοχή τους και σε αυτό, οπότε θα πρέπει να τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Θέλετε να αγοράσετε comics;

Στο bazaar θα υπάρχουν χιλιάδες παλιά και καινούρια comics και graphic novels, κατευθείαν από ιδιωτικές συλλογές συλλεκτών, σε τιμές που θα ξεκινούν ακόμη και από 0,50 ευρώ!

Συμπληρώστε κενά στη συλλογή σας, δοκιμάστε τίτλους που δεν γνωρίζετε, αποκτήστε graphic novels και trade paperbacks που πάντα θέλατε να διαβάσετε, ή αγοράστε κάτι για να το χαρίσετε σε κάποιο φίλο σας που πιστεύετε πως μπορεί να του αρέσει.

Comics για (σχεδόν) όλα τα γούστα και όλα τα πορτοφόλια, για όσους τα αγαπούν, αλλά και όσους ενδιαφέρονται να τα ανακαλύψουν!

Σας περιμένουμε, λοιπόν, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στο Impact Hub Athens, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ, με πολλά comics και ανεβασμένη διάθεση! Μη λείψει κανείς!

Facebook Event

impact_hub_map_1