The Flash S03E14

Attack On Central City
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

The Flash

Season/EpisodeS03E14 WritersGreg Berlanti, Andrew Kreisberg, Benjamin Raab, Geoff Johns, Deric A. Hughes, Todd Helbing DirectorDermott Downs CastGrant Gustin, Candice Patton, Danielle Panabaker, Carlos Valdes, Keiynan Lonsdale, Tom Cavanagh, Jesse L. Martin NetworkThe CW

Αφού ο Barry κι οι υπόλοιποι κατάφεραν να ξεφύγουν από την Gorilla City και να επιστρέψουν σώοι κι αβλαβείς στην Earth One, γιορτάζουν όλοι μαζί την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου (ή Friend’s Day όπως την λέει ο H.R.). Aλλά οι εορτασμοί θα τελειώσουν γρήγορα κι απότομα, καθώς η Gypsy, υπό την νοητική επιρροή του Gorilla Grodd, φέρνει εκείνον και τον στρατό του από γορίλες για να επιτεθούν στη Central City.

Τα δύο τελευταία επεισόδια είναι τα αγαπημένα μου αυτής σεζόν προς το παρόν, επειδή μου θυμίζουν πολύ την πρώτη σεζόν, όπου τα πράγματα ήταν πιο απλά. Οι πρωταγωνιστές έχουν ξαναποκτήσει αυτό το χιούμορ και την διασκεδαστική διάθεση που έχει χάσει κάπως το THE FLASH τον τελευταίο καιρό. Τα εφέ γίνονται καλύτερα από ποτέ. Στην πρώτη σεζόν τα εφέ έμοιαζαν με CGI fanmade ταινίας στο YouTube, ενώ τώρα έχουν φτάσει την ποιότητα καλοφτιαγμένης ταινίας της δεκαετίας του 2000. Τα γραφικά του Savitar ακόμα με χαλάνε, αλλά ας ελπίσουμε πως μέχρι το τέλος της σεζόν θα έχουν φτιάξει.

Γενικά, η τρίτη σεζόν έχει πολύ ωραία standalone επεισόδια, αλλά η κύρια υπόθεση είναι κάπως αδιάφορη. Σίγουρα υπάρχει room for improvement. Παρ’ όλα αυτά, τo THE FLASH παραμένει ακόμα μία από τις καλύτερες superhero σειρές που έχουν υπάρξει και αξίζει την προσοχή σας!