Comicdom Con Athens 2017

Οι προβολές του φετινού Comicdom Con Athens

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι επισκέπτες του Comicdom Con Athens και λάτρεις του animation και όχι μόνο θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αρκετές προβολές, από ευρωπαϊκό animation έως making of από blockbusters!

Προβολή: Ο Βαλέριαν Και Η Πόλη Με Τους Χίλιους Πλανήτες – Making Of
Ημέρες και Ώρες: Παρασκευή 7/4, 15:30 – 15:35, και Κυριακή 9/4, 13:00 – 13:05
Χώρος: Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος, Auditorium

Ένα από τα πιο επιδραστικά graphic novel όλων των εποχών, είναι έτοιμο για τη μεταφορά του στον κινηματογράφο, και οι επισκέπτες του Comicdom Con Athens 2017 έχουν την ευκαιρία να δουν πρώτοι, αποκλειστικό υλικό.

Σε σκηνοθεσία του Λικ Μπεσόν, η ταινία Ο ΒΑΛΕΡΙΑΝ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ έρχεται τον Ιούλιο στη μεγάλη οθόνη, από την Odeon.

 

Προβολή: Adama
Ημέρα και Ώρα: Παρασκευή 7/4, 15:35 – 16:30
Χώρος: Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος, Auditorium

O 12χρονος Adama ζει σε ένα απομακρυσμένο χωριό της Δυτικής Αφρικής. Πέρα από τα βράχια, βρίσκεται “η χώρα των αναπνοών”, το βασίλειο των πολεμοχαρών, σκοτεινών πνευμάτων. Όταν ένα βράδυ, ο Samba, ο μεγαλύτερος αδελφός του, εξαφανίζεται, ο Adama ξεκινά ένα περιπετειώδες ταξίδι για να τον εντοπίσει.

2015 | Animation
Γλώσσα: Γαλλική
Υπότιτλοι: Αγγλικοί

 

Προβολή: Ψυχοναύτες: Τα Ξεχασμένα Παιδιά
Ημέρα και Ώρα: Παρασκευή 7/4, 20:45 – 21:30
Χώρος: Ελληνοαμερικανική Ένωση, Θέατρο

Οι έφηβοι Μπέρντμποϊ και Ντίνκυ έχουν αποφασίσει να το σκάσουν από ένα νησί που το έχει ρημάξει η οικολογική καταστροφή: ο Μπέρντμποϊ κλείνεται στον εαυτό του, απομονωμένος από τον κόσμο, ενώ η Ντίνκυ ξεκινά ένα επικίνδυνο ταξίδι, ελπίζοντας ότι ο Μπέρντμποϊ θα την ακολουθήσει.
Βασισμένο στο graphic novel PSICONAUTAS του Alberto Vázquez.

Η προβολή πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη MoovieReel

2015 | Animation
Γλώσσα: Ισπανική
Υπότιτλοι: Ελληνικοί

 

Προβολή: Phantom Boy
Ημέρα και Ώρα: Κυριακή 9/4, 13:05 – 14:30
Χώρος: Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος, Auditorium

Η ζωή του 12χρονου Leo, δεν είναι εύκολη, καθώς νοσηλεύεται. Ευτυχώς όμως, έχει μια εξαιρετική δύναμη: να αιωρείται σε άϋλη μορφή, ενώ το φυσικό σώμα του παραμένει κοιμισμένο. Έχοντας αυτές τις υπερδυνάμεις, θα συμμαχήσει με έναν αστυνομικό, σε μια περιπετειώδη καταδίωξη, του ληστή με το παρατσούκλι “ο άνθρωπος με το σπασμένο πρόσωπο”, ο οποίος και σχεδιάζει να πάρει τον έλεγχο της πόλης, με τη βοήθεια ενός ιού υπολογιστών.

2015 | Animation
Γλώσσα: Γαλλική
Υπότιτλοι: Ελληνικοί