Assassination Classroom Vol. 15

Ένα από τα πιο σημαντικά volumes της σειράς
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Assassination Classroom Vol. 15

Writer/ArtistYūsei MatsuiPublisherViz Media

Το 15ο volume της σειράς ασχολείται κυρίως με το παρελθόν και το background των χαρακτήρων. Βλέπουμε τί οδήγησε τον διευθυντή Asano στο να υιοθετήσει μια τόσο σκληρή εκπαιδευτική πολιτική, αλλά και μαθαίνουμε επιγραμματικά τι ήταν ο Koro Sensei πριν μετατραπεί σε τέρας!!! Επιπλέον, κάτι που θα ταράξει ακόμη περισσότερο την Class 3-E, είναι η αποκάλυψη της πραγματικής ταυτότητας μιας μαθήτριας της τάξης, της οποίας το παρελθόν συνδέεται άρρηκτα με τον Koro Sensei.

Θα μπορούσε αυτό το volume να χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο σημαντικά της σειράς, ακόμη και από αυτά που δεν έχουν δημοσιοποιηθεί ακόμη. Γιατί, πλέον, αλλάζουν όλες οι ισορροπίες όχι μόνο στην Class 3-E, αλλά και σε όλο το σχολείο. Αυτό οφείλεται στην αποκάλυψη του παρελθόντος των δύο δυναμικότερων χαρακτήρων του manga. Ο σκληρός και αδίστακτος Asano ήταν κάποτε “αγαθός” και καλός, ενώ ο Koro Sensei κρύβει ένα πολύ σκοτεινό παρελθόν. Ακόμη, μαθαίνουμε πως και ο μυστηριώδης άνδρας με τον χιτώνα, που καθοδηγούσε τον Itona, έχει σχέση με το παρελθόν του Koro Sensei, ενώ αποκαλύπτεται και για πρώτη φορά το πρόσωπό του.

Το 15ο volume ήρθε να ταράξει τα νερά, αφού πλέον η εμπιστοσύνη προς οποιοδήποτε πρόσωπο έχει χαθεί, ειδικά μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις. Περιμένουμε, στη συνέχεια, όλα αυτά τα γεγονότα να οδηγήσουν σε τεράστιες ανατροπές, αλλά και σε ακόμη πιο σοκαριστικές αποκαλύψεις.