Βαλκυρία 1: Νεκρικό Ψύχος

Κυκλοφορεί στο ΦantastiCon 2017 από την Jemma Press

Η πάντα δραστήρια Jemma Press μας ενημερώνει για την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ της νέας της σειράς, που θα ντεμπουτάρει στο επερχόμενο ΦantastiCon 2017.

ΒΑΛΚΥΡΙΑ 1. Νεκρικό Ψύχος

Σενάριο: Sylvain Cordurié
Σχέδιο: Drazen Kovacevic
Χρώμα: Simon Champelovier
Μετάφραση: Σπύρος Ευάγγελος Αρμένης

Μέρος 1 από 2
48 Σελ. Τετράχρωμο
Σχήμα: 20.5 x 29 cm
Τιμή: 8,95 €
ISBN: 978-618-5116-48-4

Πρώτη κυκλοφορία
ΦantastiCon 2017

7 & 8 Οκτωβρίου
Ελληνοαμερικανική ένωση
Μασσαλίας 22

Ένας θανατηφόρος χειμώνας κατάτρώει την Μίντγκαρντ.

Αδυνατώντας να κατευνάσουν την οργή των θεών, οι φυλές των Βίκινγκς αποφασίζουν να στείλουν τον Άλρικ, γιο του βασιλιά Λόθαρ, μαζί με μια επίλεκτη ομάδα γενναίων πολεμιστών, να παρουσιαστεί μπροστά στον πατέρα των θεών Όντιν και να ζητήσει να σταματήσει το νεκρικό ψύχος που τους εξοντώνει.

Έχοντας ανάγκη από οδηγό, ο Άλρικ στρέφεται για βοήθεια στην Γκιουνχίλντ, μια Βαλκυρία που ο Όντιν εξόρισε από το βασίλειο των Αισίρ, μαζί με τον γιο του Χέρμοντ, όταν αντιλήφθηκε πως οι δυο τους είχαν παραβεί τις εντολές του.

Έτσι ξεκινάει αυτή η περιπέτεια που θα οδηγήσει τον Άλρικ και τους συντρόφους του μέχρι την Άσγκαρντ, όπου θα πάρουν μέρος στον μεγαλύτερο πόλεμο που έχουν γνωρίσει ποτέ οι Εννέα Κόσμοι.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ΦantastiCon 2017, όπου θα γίνει η πρώτη κυκλοφορία του κόμικς-άλμπουμ ΒΑΛΚΥΡΙΑ 1. Νεκρικό Ψύχος, επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα της διοργάνωσης.