On Sale This Week: Spider-Man Legacy & More

Επτά νέες δυνατές προσφορές από το Comixology

Το Comixology είναι έτοιμο να πολιορκήσει το πορτοφόλι σας, με επτά νέες δυνατές προσφορές!

Η Marvel μας ετοιμάζει για τη μετά-Legacy εποχή του Spider-Man, με μια προσφορά επικών διαστάσεων, που περιλαμβάνει περισσότερες από 100 συλλογές και περισσότερα από 700 τεύχη (αν η Marvel έχει αντίστοιχα σχέδια και για άλλους χαρακτήρες, αρχίστε να μαζεύετε λεφτά από τώρα, γιατί δεν μας βλέπω καλά)! Η παραπάνω προσφορά ισχύει μέχρι τις 8/10.

Η DC έχει εκπτώσεις μέχρι τις 9/10, σε μεγάλο αριθμό από Volume 1s από διάφορες σειρές. Τώρα πια, δεν έχετε καμία δικαιολογία να μην δοκιμάσετε “εκείνη τη σειρά για την οποία έχετε ακούσει τόσα καλά λόγια”.

Μέχρι τις 12/10, μπορείτε να αγοράσετε με έκπτωση, comics της φημισμένης σειράς των αδελφών Hernandez, με τίτλο LOVE AND ROCKETS!

Και manga έχει το Comixology σε προσφορά αυτή τη βδομάδα, καθώς, μεχρι τις 9/10, θα βρείτε με έκπτωση δουλειές του Hiro Mashima στην Kodansha, συμπεριλαμβάνομένου και του δημοφιλούς FAIRY TAIL!

Με αφορμή τη νέα ταινία BLADE RUNNER 2049, η Boom! έχει σε προσφορά, μέχρι τις 9/10, συλλογές και τεύχη της comics μεταφοράς του βιβλίου στο οποίο βασίστηκε το πρώτο BLADE RUNNER, με τίτλο DO ANDROINDS DREAM OF ELECTRIC SHEEP?.

Και για τους μικρούς μας φίλους (ή και τους μεγάλους, δεν παρεξηγούμε), η IDW έχει σε προσφορά συλλογές και τεύχη MY LITTLE PONY, μέχρι  τις 9/10.

Τέλος, μέχρι τις 12/10, ισχύει 50% έκπτωση για το σύνολο των εκδόσεων της Zenescope, αρκεί να βάλετε τον κωδικό ZENE17 πριν την πληρωμή.

Μέχρι την επόμενη Τετάρτη, μπορείτε να τσεκάρετε τις προσφορές του Comixology εδώ!