On Sale This Week: Black Friday Sales & More

Η Black Friday φέρνει δέκα νέες προσφορές!

Η Black Friday έρχεται και οι εκδοτικές με εξειδίκευση στα comics δε θα μπορούσαν να μη μπουν στο χορό των σούπερ εκπτώσεων που είναι συνυφασμένες με αυτή τη “γιορτή”. Έτσι, το On Sale This Week είναι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει δέκα νέες προσφορές του Comixology!

Ξεκινάμε με DC, η οποία μέχρι τις 24/11 έχει εκπτώσεις σε περισσότερες από χίλιες συλλογές της!

Συνεχίζουμε με Marvel, η οποία δεν έχει μία, αλλά τρεις προσφορές αυτή την εβδομάδα, όλες μέχρι τις 27/11. Αναλυτικά, θα βρείτε σε χαμηλές τιμές συλλογές και τεύχη από πρόσφατες σειρές που γέννησε το House of Ideas, καθώς και comics με πρωταγωνιστές τους Punisher και Runaways!

Επίσης, μέχρι τις 27/11 θα βρείτε με έκπτωση τη σειρά CHEW της Image, καθώς και μεγάλο αριθμό ευρωπαϊκών comics από την Delcourt!

Και περνάμε στις τελευταίες τέσσερις προσφορές για αυτή την εβδομάδα, που θα είναι διαθέσιμες μέχρι τις 30/11. Αυτές αφορούν μεγάλο αριθμό τευχών από την AfterShock, συλλογές και τεύχη TRANSFORMERS από την IDW, το σύνολο των εκδόσεων της Dynamite και sci-fi comics από την indie σκηνή!

Πολλές προσφορές αυτή την εβδομάδα στο On Sale This Week! Ραντεβού την επόμενη Τετάρτη, για νέες εβδομαδιαίες προσφορές από το Comixology!