On Sale This Week: DC Best Sellers & More

Οκτώ νέες προσφορές από το Comixology!

Και εκεί που πήγαιναν να καταλαγιάσουν οι προσφορές του Comixology, μετά το όργιο των Black Friday και Cyber Monday, τσουπ, αχνοφάνηκαν στον ορίζοντα οι γιορτές των Χριστουγέννων, που σημαίνουν ένα πράγμα: ακόμη περισσότερες προσφορές!

Για άλλη μια φορά, απ’ όλα έχει ο μπαξές!

Μέχρι τις 11/12, θα βρείτε με έκπτωση κάποια από τα best sellers της DC, τεύχη της σειράς USAGI YOJIMBO της Dark Horse, ευρωπαϊκά comics με τέρατα από την Delcourt, καθώς και fantasy manga, προσφορά της Kodansha Comics!

Αλλά οι προσφορές αυτής τη βδομάδας περιλαμβάνουν και comics για πιο νεαρό κοινό, καθώς, μέχρι τις 14/12, η Boom! έχει σε προσφορά comics βασισμένα σε σειρές του Cartoon Network.

Τέλος, μέχρι τις 15/12, θα βρείτε σε χαμηλές τιμές, συλλογές και τεύχη με τα Χελωνονιντζάκια, μεγάλο αριθμό εκδόσεων της Top Cow, καθώς και comics της εκδοτικής Red5, που γιορτάζει τα δέκατα της γενέθλιά της! (Ναι, ούτε εγώ την είχα ξανακούσει, it happens.)

Άλλο ένα σεμνό και ταπεινό On Sale This Week έφτασε στο τέλος του (ελπίζω να τα διαβάσει κανείς όλα αυτά). Μέχρι την επόμενη Τετάρτη, μπορείτε να βλέπετε όλες τις προσφορές του Comixology και εδώ!