Ηard Rock - School, Drugs & Rock 'N' Roll

Δεύτερη έκδοση για το άλμπουμ του Tasmar στο CCA2018!

Στις 20 Απριλίου, στο Comicdom Con Athens 2018, κυκλοφορεί η δεύτερη έκδοση του βιβλίου comics του Tasmar, “ΗARD ROCK – SCHOOL, DRUGS & ROCK ‘N’ ROLL”, από τις εκδόσεις Jemma Press.

Hard Rock – School, Drugs & Rock ‘N’ Roll (2η έκδοση)
288 σελίδες
ασπρόμαυρο
ISBN: 978-618-5116-47-7

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:
“Ο Μάρκος είναι δεκαεπτά χρονών και ζει στη Σύρο. Σύμφωνα με μια εκδοχή, το όνομα του νησιού προέρχεται από το Φοινικικό Συρ, το οποίο σημαίνει βράχος. Αυτό ακριβώς είναι και για τον Μάρκο η Σύρος, ένα σκληρός βράχος από τον οποίο θέλει απεγνωσμένα να φύγει πέρα από τα θαλάσσια σύνορά του και να γνωρίσει τον υπόλοιπο κόσμο.”

Το Hard Rock δημοσιεύτηκε, από το 2007 μέχρι και το 2013, στις σελίδες του Krak komiks. Ένα περιοδικό κόμικς που έγραφε και σχεδίαζε ο Tasmar το οποίο βραβεύθηκε δύο φορές με Comicdom Awards (πρώην Ελληνικά Βραβεία Κόμικς).

Ο Tasmar, κατά κόσμον Τάσος Μαραγκός, γεννήθηκε στη Σύρο το 1977. Δημιουργεί κόμικς και εικόνες σχεδόν εδώ και 20 χρόνια. Δουλειές του έχουν τυπωθεί και παρουσιαστεί σε διάφορα έντυπα και websites της Ελλάδας και του εξωτερικού. Το 2012 τα κόμικς του παρουσιάστηκαν στο Διεθνές Φεστιβάλ Λογοτεχνίας του Βερολίνου, στα πλαίσια της μέρας Graphic Novel Day.

Θα βρείτε βιβλία και κόμικς του με τους ακόλουθους τίτλους: Krak komiks, Hard Rock, Όλα είναι Κόμικξς, Αδέσποτα Σκίτσα, Super Condom, Holy Shit Comix!, Tasmar’s sketchbook#1 – Inktober 2017, Big Bang!

Επικοινωνία:
website: www.tasmarcartoonist.com (υπό κατασκευή)
email: tasmar77@gmail.com
Facebook: Tasmar – cartoonist
Instagram: Tasmar cartoonist