Fire Punch Vol. 5

Ένα μάλλον άνισο volume...
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Fire Punch Vol. 5

Writer/ArtistTatsuki FujimotoPublisherViz Media

Η μάχη μπορεί να έχει τελειώσει, ωστόσο η εσωτερική μάχη του Agni φαίνεται να μην έχει τελειωμό. Ειδικά μετά και τις αποκαλύψεις για την πραγματική φύση της Togata, η ψυχική ταραχή του Agni εντείνεται!

Αυτό, όμως, φαίνεται να μην σταματάει, αφού η συνάντηση του πρωταγωνιστή μας με τον μισητό του αντίπαλο, θα ανατρέψει τον λόγο ύπαρξης του. Επιπλέον, μετά το πέρας της συνάντησης άλλη μια μεγάλη έκπληξη περιμένει στο χωριό τον “Θεό” Agni…

Το συγκεκριμένο volume με δίχασε αρκετά. Από τη μια, η πλοκή προχωράει με ωραίο και ενδιαφέροντα τρόπο, αλλά, από την άλλη, υπάρχουν μεγάλες αστοχίες σε καίρια σημεία, όπως όταν μαθαίνουμε την αιτία για την συμπεριφορά του Doma (δεν αναφέρω παραπάνω προς αποφυγή spoiler). Ακόμη θεωρώ ως μείον την αποτυχημένη προσπάθεια του Fujimoto να κάνει χιούμορ σε κάποια σημεία.

Το artwork συνεχίζει να είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο.