The Promised Neverland Volume 9

Spotlight στον Minerva
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

The Promised Neverland Volume 9

WriterKaiu ShiraiArtistPosuka DemizuPublisherViz Media

Η Emma συνεχίζει την αναζήτηση του Minerva, μαζί με τον Lucas. Αυτή τη φορά, όμως, θα πετύχει τον στόχο της: να βρει το Goldy Pond και να μάθει την αλήθεια για τον William Minerva, για το μυστηριώδες χωριό που ξύπνησε, αλλά και για τον “ Έξω Κόσμο”. Αυτή η ανακάλυψη αποτελεί ένα τεράστιο βήμα για την απελευθέρωση των παιδιών, αφού τους δίνει τις κατάλληλες πληροφορίες για να καταφέρουν να βγουν στον κόσμο των ανθρώπων, αλλά και αποτελεί την σπίθα για την επανάσταση των παιδιών ενάντια στους Demon-Hunters.

Η πλοκή στο ένατο volume δεν συνεχίζει απλά στο ήδη υψηλό επίπεδο της σειράς, αλλά ανεβαίνει στο επόμενο level. Ο Kaiu Shirai μας αποκαλύπτει την ιστορία του Minerva, κάτι που επιθυμούσαμε από τα αρχικά στάδια της ιστορίας και αποτελούσε ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της. Επιπλέον, μαθαίνουμε για το μέλλον του Norman, η ιστορία του οποίου φανερώνει μια ακόμη πιο σκοτεινή φάρμα. Τέλος, παρακολουθούμε την επανάσταση των παιδιών και την μάχη τους με τους κυνηγούς, η οποία αν και στην αρχή δείχνει άνιση, κρύβει πολλές εκπλήξεις…

Το artwork του Posuka Demizu είναι πολύ λεπτομερές και αποτυπώνει πολύ ωραία την μάχη, αν και σε ελάχιστες περιπτώσεις δεν είναι ξεκάθαρη η δράση.