#menoumecomics Week 2

Ακόμα περισσότερα δώρα!

Η εξαιρετική πρωτοβουλία των Ελλήνων δημιουργών για να βοηθήσουν τα καταστήματα comics της χώρας μας, συνεχίζεται για δεύτερη εβδομάδα, με σχεδόν διπλάσια δώρα σε σχέση με την πρώτη!

#menoumecomics

Μετά από μια πολύ επιτυχημένη πρώτη βδομάδα, συνεχίζουμε δυναμικά το #menoumecomics με ακόμα περισσότερους δημιουργούς και σχεδόν τα διπλάσια δώρα!

Τι είναι:
Δημιουργοί και κοινό, όλοι μας αγαπάμε τα κόμικς. Στις δύσκολες μέρες που περνάμε, με την πανδημία του COVID-19, ο κρίκος που μας συνδέει, τα κομιξάδικα, χρειάζεται την υποστήριξη μας. Το #menoumecomics είναι μια πρωτοβουλία δημιουργών κόμικς όπου σας καλούμε να βοηθήσετε τα αγαπημένα μας καταστήματα και συγχρόνως να κερδίσετε κόμικς, σχέδια και πολλά άλλα.

Πως λειτουργεί: Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι κατά τη διάρκεια της βδομάδας, από Δευτέρα εώς και Κυριακή να κάνετε ηλεκτρονικές αγορές απο τα ακόλουθα καταστήματα

Comicon Shop https://comicon-shop.gr/
Comicstrip https://comicstrip.gr/
Comicworld https://www.facebook.com/ComicworldGr
Cosmic Realms https://www.cosmicrealms.gr/
Jemma Books and Comics https://jemmacomics.com/
Relax Comics http://relaxcomics.gr/
Solaris https://solaris.gr/
Star Comics https://www.starcomics.gr/

Για κάθε €10 που θα ξοδεύετε θα δικαιούστε και από ένα λαχνό. (ΔΕΝ πληρώνετε έξτρα χρήματα για τους λαχνούς δηλαδη!) Μετά το πέρας της βδομάδας θα κληρώνονται τα δώρα, προσφορά των καλλιτεχνών που στηρίζουν το #menoumecomics, και θα αποστέλονται απευθέιας από τους δημιουργους στους νικητές. (Το χρονικό πλαίσιο της αποστολής θα το ορίζει ο εκάστοτε καλλιτέχνης ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες, lockdown κτλ).

Τα δώρα:
Για τη βδομάδα 4/5-10/5 τα δώρα που μπορείτε να κερδίσετε ειναι…

– Από τη Dani ένα αντίτυπο του sketchbook της «April First».
– Από τον Μιχάλη Διαλυνά ένα limited edition plush κουκλάκι του Doctor Robot από το «The Woods» με υπογεγραμμένη την ετικέτα.
– Από τον Ηλία Κυριαζή πέντε PDF σετ με το «Elysium Online» και το «Previews Works Digital Pack», με λοιπές δουλειές του από το «9», σε πέντε διαφορετικούς νικητές.
– Από τον Γιάννη «Rubus» Ρουμπόυλια τρείς σελίδες original art από το «Steam Engines of Oz» σε τρείς διαφορετικούς νικητές.
– Από το Βασίλη Γκογκτζιλά ένα original A3 σχέδιο του Joker.
– Από τον Σπύρο Δερβενιώτη ολόκληρο το πρώτο run της «Μάνας Ρέιβερ» (131 επεισόδια, 2000-2003) σε PDF.
– Από τον Θανάση Καραμπάλιο ένα original Α3 σχέδιο. Από τους χαρακτήρες του «1800» ή κάποιο άλλο σχέδιο επιλογής του κληρωθέντα.
– Από τον Σταύρο Κιουτσιούκη ένα σετ με υπογεγραμμένα αντίτυπα  των αυτοεκδόσεων του zart_corps:  «Πεταμένα Λεφτά» και «Πώς να το κάνετε σ’ ένα παλιό φιατάκι».
– Από τον Θάνο Κόλλια μία σελίδα original art από το κόμικ «Αιώνιος» και σε ξεχωριστό νικητή ένα υπογεγραμμένο αντίτυπο του «Αιώνιος #2»
– Από τον Γιώργο Κομιώτη ένα σετ από υπογεγραμμένα αντίτυπα των κόμικς «Μούφα» και «Πουλιά!»
– Από τον Malk ένα αντίτυπο του κόμικ «Tell Tale Heart».
– Από τον Θανάση Πετρόπουλο ένα υπογεγραμμένο αντίτυπο από τη δεύτερη έκδοση του κόμικ «Καμμένα Βούρλα».
– Από την Αγγελική Σαλαμαλίκη δύο Α5 σχέδια της σε δύο διαφορετικούς νικητές.
– Από τον Harold Saxon πέντε λινοτυπίες Mr Freeze σε πέντε διαφορετικούς νικητές.
– Από το Νικόλα Στεφαδούρο ένα αντίτυπο του κόμικ «Sketch Fighter».
– Από τον Κώστα Φραγκιαδάκη ένα υπογεγραμμένο αντίτυπο του βιβλίου «ΗΡΩΕΣ του Στέλιου Ανεμοδουρά».

Σας ευχαριστούμε από τώρα για τη στήριξη σας και μην ξεχνάτε, ακόμα και αν δεν μπορείτε να κάνετε αγορές μπορείτε να βοηθήσετε κάνοντας share και ενημερώνοντας όλους τους φιλους σας ότι #menoumecomics