Comicdom Con Athens 2020

Το επετειακό 15ο Φεστιβάλ αναβάλλεται για τον Απρίλιο του 2021

Αγαπητοί φίλοι, επισκέπτες του Comicdom Con Athens

Μετά την αρχική αναβολή του Απριλίου, είχαμε μεταθέσει το Φεστιβάλ, όπως ίσως θυμάστε, για τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Έκτοτε, αναλογιζόμενοι τόσο εσάς, τους επισκέπτες, όσο και τα καταστήματα, τις εκδοτικές και τους καλλιτέχνες που έχουν πληγεί από την πανδημία, καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να πραγματοποιηθεί το Φεστιβάλ, τηρώντας όλες τις οδηγίες και προδιαγραφές που έχει θέσει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Παρότι βρήκαμε εναλλακτικές λύσεις, η αβεβαιότητα που όπως όλα δείχνουν θα χαρακτηρίσει τους επόμενους μήνες σχετικά με την εξέλιξη της πανδημίας και τους συνεπαγόμενους περιορισμούς, μας αναγκάζει να πάρουμε την επώδυνη απόφαση της εκ νέου αναβολής του φετινού Comicdom Con Athens, και τη μετάθεση της 15ης διοργάνωσής μας για τον Απρίλιο του 2021.

Είμαστε βέβαιοι πως με αυτή την απόφαση προστατεύουμε όλους τους συμμετέχοντες από το ρίσκο να προχωρήσουν σε εκδόσεις και επενδύσεις, και στο μεταξύ, να υπάρξει μια αρνητική εξέλιξη ως προς την πανδημία, που θα μας απαγόρευε τη διεξαγωγή της διοργάνωσης, και θα ήταν τεράστιο οικονομικό και ηθικό πλήγμα για όλους.

Όλοι οι συνεργάτες μας έχουν ήδη ενημερωθεί. Στην περίπτωση εκείνη που συμμετέχετε στο Φεστιβάλ και για οποιονδήποτε λόγο δεν έχετε ενημερωθεί, επικοινωνήστε με τον εκπρόσωπό μας που μιλούσατε ως τώρα.

Για το Comicdom Con Athens 2020
Οι Διοργανωτές