Comicdom Bazaar Returns

Κυριακή 27 Ιουνίου στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης!

Μετά από σχεδόν ενάμιση χρόνο (για τους γνωστούς, σε όλους μας, λόγους) το αγαπημένο μας Comicdom Bazaar, είναι και πάλι εδώ, ανανεωμένο, αναζωογονημένο, υπερ-ενισχυμένο και πάντα με παααααάρα πολλά comics!

Την Κυριακή 27 Ιουνίου, από τις 11 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, περιμένουμε όλους τους φίλους των comics, από απλούς αναγνώστες που αναζητούν νέα ενδιαφέροντα αναγνώσματα, μέχρι φανατικούς συλλέκτες που ψάχνουν μανιωδώς για να κλείσουν τρύπες στη συλλογή τους, στον υπέροχο χώρο της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης (Φωκίωνος Νέγρη 42).

Χιλιάδες τεύχη από Marvel, DC, Image, Dark Horse, indies, τεράστια ποικιλία από ελληνικά, manga, Disney, ευρωπαϊκά, trade paperbacks, hardcovers, καθώς και πολλά action figures, statues, Funko Pop!, games και πάσης φύσεως collectibles, σας περιμένουν στο καλοκαιρινό Comicdom Bazaar! Μια τεράστια ποικιλία παλιών και καινούριων comics, graphic novels και merchandise για όλα τα γούστα, κατευθείαν από ιδιωτικές συλλογές συλλεκτών, σε τιμές για όλα τα βαλάντια!

Συμπληρώστε κενά στη συλλογή σας, δοκιμάστε τίτλους που δεν γνωρίζετε, αποκτήστε graphic novels και trade paperbacks που πάντα θέλατε να διαβάσετε, ή ψωνίστε δώρα για φίλους.

Όπως είναι λογικό, βέβαια, μετά από τόσο καιρό απουσίας, χρειάζεται να κάνουμε και κάτι ξεχωριστό για να γιορτάσουμε την επιστροφή μας! Με αυτό κατά νου, επιφυλλάσσουμε διάφορες εκπλήξεις για τους επισκέπτες, μεταξύ των οποίων και κληρώσεις με δώρα συλλεκτικά comics και comic-related items! (Περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα, στη σελίδα του event στο Facebook.)

Έρχεστε, διασκεδάζετε, ψωνίζετε, κάνετε και μια βόλτα στη Φωκίωνος και, με λίγη τύχη, μπορεί να φύγετε από εκεί με κάποια υπέροχα freebies! Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο;

Εξοπλιστείτε, λοιπόν, με ευχάριστη και ηλιόλουστη διάθεση και επισκεφθείτε, είτε μόνος είτε με παρέα, τον υπέροχο και φιλόξενο χώρο της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης, συνδυάζοντας την κυριακάτικη καλοκαιρινή βόλτα σας με ψάξιμο ανάμεσα σε longboxes και αγορές comics και collectibles για εσάς και τους φίλους σας. Οι πωλητές που συμμετέχουν στο Comicdom Bazaar θα σας περιμένουν από το πρωί, με πλατιά χαμόγελα και χιλιάδες comics!

Αν δεν μας πιστεύετε, ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω gallery και πάρτε μια ιδέα για τα comics και λοιπά καλούδια που θα διατίθενται προς πώληση!

Αν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε ως πωλητής στο Comicdom Bazaar και θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το event, καθώς και λεπτομέρειες για τις προϋποθέσεις και το κόστος συμμετοχής, στείλτε e-mail με το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σας στο comicdom@comicdom.gr (με την ένδειξη Bazaar). Υπάρχουν ελάχιστες διαθέσιμες θέσεις, οπότε βιαστείτε.