Comicdom Con Athens 2021

Δύο ακόμα workshops για το φετινό φεστιβάλ!

Δύο ακόμα workshops προστίθενται στο πρόγραμμα του CCA201, από του Αντώνη Γαλάτη και Μιχάλη Διαλυνά! Σπεύσατε να γραφτείτε!

Αντώνης Γαλάτης
Vision Thing – A Character Development Workshop

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου
13:30-14:20
Ελληνοαμερικανική Ένωση
Seminar Room 6ος

Σ’ αυτό το workshop, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε όλα τα στάδια δημιουργίας ενός χαρακτήρα για video game. Από το αρχικό concept art στο model sheet, ως και το τελικό key art για την παρουσίαση (pitch) στον Creative Director μας και το production team του.

Tο workshop θα αποτελείται από δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δύο τεχνικές, cel shaded για το model sheet και digital painting για το key art στο Photoshop, ενώ στο δεύτερο, θα έχουν την ευκαιρία να σχεδιάσουν στο χαρτί, τους δικούς τους χαρακτήρες.

Απαραίτητα υλικά για τους συμμετέχοντες:
– Ένα μολύβι B ή HB
– Μια Γόμα

Let’s get creative… 🙂


Μιχάλης Διαλυνάς
Coffee & Comics

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου
18:00-18:50
Ελληνοαμερικανική Ένωση
Seminar Room 6ος

Είναι Κυριακή και το Con τελειώνει. Αλλά έχεις ακόμα μερικές ερωτήσεις για το πως είναι να δουλεύεις στα comics, είτε επειδή θέλεις να γίνεις δημιουργός, ή απλά γιατί έχεις απορίες. Ε, πιάσε έναν espresso και έλα να τα πούμε!

Στο “workshop” αυτό, ο Μιχάλης Διαλυνάς (WYND, TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES, THE WOODS) θα προσπαθήσει να απαντήσει σε όποια απορία έχετε, με βάση τις εμπειρίες του τα τελευταία 10 χρόνια στον διεθνή χώρο των comics.


Για να εγγραφείτε, στείλτε mail με το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σας, καθώς και τον τίτλο του workshop που σας ενδιαφέρει, στο workshops@comicdom-con.gr

Όπως και σε όλες τις εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στην Ελληνοαμερικανική Ένωση, για την είσοδο στα workshops απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης (για τους ενήλικες), ή δήλωση self test (για τους ανήλικους).