Comicdom Cosplay 2021

Εξασφαλίστε προσκλήσεις για τον φετινό διαγωνισμό!!!

Ο φετινός διαγωνισμός Comicdom Cosplay διεξάγεται, στο πλαίσιο του Comicdom Con Athens 2021, στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου, στις 19:30. Διαβάστε τι χρειάζεται για να αποκτήσετε προσκλήσεις για το μεγάλο event!

Προσκλήσεις Comicdom Cosplay 2021

Για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν ζωντανά τον Διαγωνισμό, οι προσκλήσεις για την τελετή στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης θα μοιράζονται δωρεάν, μια ανά άτομο, μέσω ηλεκτρονικών προεγγραφών στο Eventbrite.

Τα registrations για τις προσκλήσεις θα αρχίσουν την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου, στις 12:00, και θα διαρκέσουν μέχρι την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου, ή μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων θέσεων. Η παραλαβή των προσκλήσεων κατόπιν επιτυχούς προεγγραφής στο EventBrite, θα γίνεται με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου, από την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου, στις 14:00, μέχρι το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου, στις 18:00, από την κεντρική γραμματεία του Comicdom Con Athens 2021 (Ελληνοαμερικανική Ένωση, Μασσαλίας 22, Κολωνάκι).

Εξασφαλίστε τις προσκλήσεις σας εδώ!


Όπως και σε όλες τις εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στην Ελληνοαμερικανική Ένωση, για την είσοδο στην τελετή του διαγωνισμού Comicdom Cosplay απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης (για τους ενήλικες), ή δήλωση self test (για τους ανήλικους).