Comicdom Awards 2009

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, καλείστε να αποφασίσετε για το ποια ήταν τα καλύτερα comics, που κυκλοφόρησαν την χρονιά που μας πέρασε. Κυρίες και κύριοι, για πέμπτη συνεχή χρονιά, σας παρουσιάζουμε τα Comicdom Awards, τα μοναδικά ελληνικά βραβεία comics. Ένα κύμα αλλαγών σαρώνει φέτος τα βραβεία, με κύριο οδηγό μας τις αντιδράσεις και την επικοινωνία με τον κόσμο, με όλους εσάς δηλαδή.

Αποφασίσαμε λοιπόν φέτος, να βραβεύσουμε μόνο ελληνικά comics! Οι γνωστές σε όλους κατηγορίες για Αμερικανικά, Ευρωπαϊκά και manga, είναι πλέον παρελθόν, αφού εσείς με τη συμμετοχή σας μας δείξατε ότι το ενδιαφέρον σας επικεντρωνόταν (τόσο σε ψήφους, όσο και σε αντιδράσεις κατά τη διάρκεια της τελετής βράβευσης) κυρίως στις ελληνικές κατηγορίες.

Κάντε λοιπόν κλικ στην παρακάτω εικόνα και θα βρεθείτε στη φόρμα ψηφοφορίας, όπου μπορείτε να επιλέξετε τους καλύτερους σε κάθε κατηγορία. Μπορείτε επίσης, αν φυσικά θέλετε, να θέσετε τον εαυτό σας υποψήφιο για ένα από τα δώρα που θα κληρωθούν στο τέλος της τελετής βράβευσης. Καλή ψήφο!

awards09