Δύο Νέα Workshops Στο Comicdom Con Athens 2013

Ανακοινώθηκαν δύο ακόμη workshops της φετινής εκδήλωσης, από τους John Wagner και Matteo Scalera. Μην ξεχάσετε να κάνετε τις εγγραφές σας εγκαίρως, στέλνοντας email στο workshops@comicdom-con.gr, με το όνομα και το τηλέφωνο σας, καθώς και τους τίτλους των workshops που ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε και μην παραλείπετε να επισκέπτεστε τακτικά το site του Comicdom Con Athens 2013, για όλες τις εξελίξεις που αφορούν στη διοργάνωση.

cca2013_logo

  • John Wagner: Ο Τρόπος Που Γράφω Comics

Μπορεί να υπάρχουν κάποιοι κοινώς αποδεκτοί κανόνες για τη συγγραφή comics, αλλά η αλήθεια είναι πως κάθε συγγραφέας έχει την προσωπική δική του μέθοδο και συχνά ακολουθεί ξεχωριστές και πολύ συγκεκριμένες τεχνικές.

Ο John Wagner παρουσιάζει τη δική του μέθοδο, αλλά δεν απορρίπτει τις άλλες προσεγγίσεις που υπάρχουν εκεί έξω, καθώς, τελικά, αυτό που είναι σημαντικό είναι να βρεις τη δική σου φωνή και να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σου. Με αυτό ως γνώμονα, συγκρίνει τον δικό του, σχετικά λιτό και χαλαρό τρόπο συγγγραφής σεναρίων με άλλους, πολύ πιο ογκώδης και περιγραφικούς, που χρησιμοποιούν άλλοι δημιουργοί.

Σάββατο, 20 Απριλίου, 13:00 (Seminar Room) Δηλώστε Συμμετοχή

  • Matteo Scalera’s Triple ‘T’: Tools, Tricks And Tips

Τί χρειάζεται για να δημιουργήσεις ένα άπαιχτο convention sketch; Τρία πράγματα: τα σωστά εργαλεία για μελάνωμα, μερικά έξυπνα κόλπα που μετατρέπουν ένα καλό σχέδιο σε εντυπωσιακό σκίτσο και τις πάντα απαραίτητες συμβουλές για συγκεκριμένες τεχνικές και καλλιτεχνικές επιλογές.

Σε αυτό το ιδιαιτέρως πρακτικό και τεχνικό workshop, ο Matteo Scalera σκιτσάρει ζωντανά και παράλληλα αναλύει λεπτομερώς τα εργαλεία που χρησιμοποιεί για το μελάνωμα, δίνει χρήσιμες συμβουλές και αποκαλύπτει μερικά κολπα που θα κάνουν το σκίτσο σας ξεχωριστό!

Κυριακή, 21 Απριλίου, 13:00 (Seminar Room) Δηλώστε Συμμετοχή