Suicide Squad

Character Bios, Featurettes & Social Videos

Η Tanweer, εταιρία διανομής της πολυαναμενόμενης ταινίας SUICIDE SQUAD (ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ), μας έστειλε character bios, featurettes και social videos, που μας συστήνουν ακόμη καλύτερα όλους τους χαρακτήρες!

ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ
SUICIDE SQUAD

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Άγιερ
Πρωταγωνιστούν: Γουίλ Σμιθ, Μάργκοτ Ρόμπι, Τζάρεντ Λέτο, Τζάι Κόρτνεϊ, Κάρα Ντελεβίν, Τζόελ Κίναμαν, Άντεγουελ Ακινουόγιε-Αγκμπάτζε, Τζέι Χερνάντεζ, Ίκε Μπάρινχολτζ, Σκοτ ίστγουντ, Άνταμ Μπιτς,
Κάρεν Φουκουχάρα, Μπεν Άφλεκ
Release Date: 25 Αυγούστου 2016
Facebook Page

Ο σκηνοθέτης Ντέιβιντ Άγιερ («Fury», «End of Watch») θα μας γνωρίσει την «Ομάδα Αυτοκτονίας», με πρωταγωνιστές τον υποψήφιο για Όσκαρ Γουίλ Σμιθ («Ali», «The Pursuit of Happiness»), τον βραβευμένο με Όσκαρ Τζάρεντ Λέτο («Dallas Buyers Club»), την Μάργκοτ Ρόμπι («The Wolf of Wall Street», «Focus»), τον Τζόελ Κίναμαν (Netflix’s «House of Cards») και την υποψήφια για Όσκαρ, Βαιόλα Ντέιβις («The Help», «Doubt»).

Είναι ωραία να είσαι κακός… συγκέντρωσε μια ομάδα με τους πιο επικίνδυνους, φυλακισμένους Σούπερ Κακούς, εξόπλισε τους με τα πιο ισχυρά όπλα στη διάθεση της κυβέρνησης, και στείλε τους σε μια αποστολή να νικήσουν μια αινιγματική, ανυπέρβλητη οντότητα.

Η Αμερικανίδα πράκτορας των Μυστικών Υπηρεσιών, Αμάντα Γουόλερ έχει αποφασίσει πως μόνο μια μυστικά συναρμολογημένη ομάδα από ανόμοια, ελεεινά άτομα, που δεν έχουν τίποτα να χάσουν, είναι αυτό που χρειάζεται. Όμως, όταν θα συνειδητοποιήσουν πως δεν επιλέχθηκαν για να επιτύχουν, αλλά εξαιτίας της εξόφθαλμης ενοχής τους, όταν τελικά θα αποτύχουν, μένει να δούμε πως θα αντιδράσουν. Θα λειτουργήσουν ως η Ομάδα Αυτοκτονίας, έτοιμοι να πεθάνουν προκειμένου να επιτύχουν ή θα αποφασίσουν, να πορευτούν ο καθένας για την πάρτη του;

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Άγιερ και βασισμένη στους χαρακτήρες της DC Comics, στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης, ο Τζάι Κόρτνεϊ («Insurgent»), ο Τζέι Χερνάντεζ («Takers»), ο Άντεγουελ Ακινουόγιε-Αγκμπάτζε («Thor: The Dark World»), ο Ίκε Μπάρινχολτζ («Neighbors»), ο Σκοτ Ίστγουντ («Fury»), η Κάρα Ντελεβίν («Paper Towns»), ο Άνταμ Μπιτς («Cowboys & Aliens») και η Κάρεν Φουκουχάρα στο κινηματογραφικό της ντεμπούτο.

Η «Ομάδα Αυτοκτονίας» («Suicide Squad») ετοιμάζεται να αφήσει το δικό της μοναδικό στίγμα στο κινηματογραφικό σύμπαν της Warner και της DC Comics.

CHARACTER FEATURETTES

Harley

Deadshot

Joker

Puppet Masters

CHARACTER BIOS

ΑΜΑΝΤΑ ΓΟΥΟΛΕΡ (Βαϊόλα Ντέιβις)
Μια σκληροτράχηλη καριερίστα των αμερικάνικων μυστικών υπηρεσιών που κάνει άσχημα πράγματα να συμβαίνουν σε κακούς ανθρώπους, η Αμάντα Γουόλερ είναι η μυστική διοικητής της Ομάδας Αυτοκτονίας και ενδιαφέρεται μόνο για την επιτυχία της αποστολής. Υπό αυτό το πλαίσιο, ο καθένας είναι αναλώσιμος στην υπηρεσία του κοινού καλού. Συναρμολογεί για πρώτη φορά την Ομάδα με στόχο να φέρει σε πέρας μια απίθανη αποστολή, εξασφαλίζοντας εύκολους αποδιοπομπαίους τράγους, για να πάρουν πάνω τους την ευθύνη, και μηδενική ανάληψη ευθυνών για την ίδια, αν τα πράγματα πάνε στραβά.

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΡΙΚ ΦΛΑΓΚ (Τζόελ Κίναμαν)
Ο υποδιοικητής της Αμάντα Γουόλερ, συνταγματάρχης Ρικ Φλαγκ, είναι ο καλύτερος σκοπευτής των ενόπλων δυνάμεων, κάτι που τον κάνει ακόμα πιο καχύποπτο για ένα ντόπιο «πυροβόλο» σαν τον Ντέντσοτ. Άνθρωπος του στρατού και με τη βούλα, ο Φλαγκ είναι επιφορτισμένος με την ευθύνη να κρατήσει αυτή την ανόμοια ομάδα σε τάξη.

ΝΤΕΝΤΣΟΤ (Γουίλ Σμιθ)
Ο Ντέντσοτ – ή Φλόιντ Λόουτον – είναι ένας καριερίστας εκτελεστής της μαφίας και πιθανόν ο καλύτερος σκοπευτής στον κόσμο. Είναι ψυχρός επαγγελματίας που δουλεύει μόνος, δεν εμπιστεύεται κανένα, με μοναδική του αδυναμία, τη νεαρή του κόρη, Ζόι, την οποία, τόσο η Αμάντα Γουόλερ, όσο και ο συνταγματάρχης Ρικ Φλαγκ χρησιμοποιούν ως μέσο για να εκβιάσουν τον σκοπευτή απόλυτης ακριβείας προκειμένου να γίνει μέλος της αποστολής τους.

ΤΖΟΚΕΡ (Τζάρεντ Λέτο)
Το Χάος προσωποποιημένο, ο Τζόκερ είναι απίστευτα επικίνδυνος και απολαμβάνει σε κάθε στιγμή το χάος που δημιουργεί. Ο μεγαλύτερος και πιο απρόβλεπτος αντίπαλος του Μπάτμαν, είναι ταυτόχρονα ο πιο περιβόητος κρατούμενος του Ασύλου Άρκαμ, καθώς και ο μεγάλος έρωτας της Χάρλεϊ Κουίν, μέλους της Ομάδας Αυτοκτονίας.

ΧΑΡΛΕΪ ΚΟΥΙΝ (Μάργκο Ρόμπι)
Η Χάρλεϊ Κουίν — η αλλιώς Δρ. Χαρλίν Κουινζέλ — είναι μια όμορφη, νεαρή ψυχίατρος που κουράρει τους εγκληματίες, παράφρονες ασθενείς του Ασύλου Άρκαμ, ανάμεσα στους οποίους και τον Τζόκερ… μέχρι που εκείνος αντιστρέφει τους όρους του παιχνιδιού. Εξίσου τρελή και θελκτική, η Χάρλεϊ αντιμετωπίζει τη ζωή σαν ένα μεγάλο, χαοτικό αστείο.

ΚΑΠΤΕΝ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ (Τζάι Κόρτνεϊ)
Ένας Αυστραλός αγροίκος, ο Κάπτεν Μπούμερανγκ είναι ύπουλος, ραδιούργος και αδίστακτος … και αυτή είναι η καλή του πλευρά. Χρησιμοποιώντας μια συλλογή από το σήμα κατατεθέν όπλο του – τα κοφτερά σαν ξυράφια, εμπρηστικά και φορτισμένα με ηλεκτρισμό μπούμερανγκ – η εξυπνακίστικη συμπεριφορά του και η οξυθυμία του εκνευρίζουν συχνά τα υπόλοιπα μέλη της Ομάδας και οξύνουν την ήδη επικίνδυνη κατάσταση.

ΝΤΙΑΜΠΛΟ (Τζέι Χερνάντεζ)
Το πρόσωπο του έχει σαν σήμα κατατεθέν ένα τατουάζ – κρανίο. Μέλος κάποτε μιας συμμορίας, έχει τη δυνατότητα να χειρίζεται την φωτιά σύμφωνα με τη θέληση του. Αλλά ο Ντιάμπλο στοιχειώνεται από τα εγκλήματα του παρελθόντος του, και αν επιτρέψει στο θυμό του να ξεσπάσει, δεν είναι σίγουρο το μέγεθος της καταστροφής που μπορεί να προκαλέσει.

ΚΙΛΕΡ ΚΡΟΚ (Άντεγουελ Ακινουόγιε-Αγκμπάτζε)
Ένας τεράστιος άνδρας, για τον οποίο η εξέλιξη λειτουργεί προς τα πίσω. Το τετράγωνο σαγόνι, το φολιδωτό δέρμα και το τραχύ χαμόγελο του Κίλερ Κροκ φέρνουν στο νου τα πιο τρομακτικά ερπετά, αλλά είναι οι ικανότητες επιβίωσης και ελιγμών σε σκοτεινούς, υγρούς, βρώμικους υπονόμους που τον κάνουν ένα θανάσιμο αντίπαλο, όταν βρίσκεται στο στοιχείο του.

ΔΡ. ΤΖΟΥΝ ΜΟΥΝ / ΓΗΤΕΥΤΡΑ (Κάρα Ντελεβίν)
Κυριευμένη από την Γητεύτρα – μια διαφανή, αιθέρια, μοχθηρά όμορφη μάγισσα τόσο παλιά όσο και ο χρόνος – η Τζουν Μουν παλεύει να κρατήσει την ανθρωπιά της, ενώσω την έχει κυριεύσει η πλανεύτρα. Και όσο η Αμάντα Γουόλερ κρατάει – κυριολεκτικά – την καρδιά της Γητεύτρας, η Τζουν παραμένει υπηρέτης και των δυο γυναικών, μέχρι να καταφέρει να ξεφύγει και να διεκδικήσει όσα έχασε.

ΣΛΙΠΝΟΤ (Άνταμ Μπιτς)
Ο Σλίπνοτ – αλλιώς και Κρίστοφερ Βάις – είναι μετρ στην χρήση περίτεχνων σχοινιών και εξοπλισμού. Αυτός ο εκπαιδευμένος δολοφόνος μπορεί να σκαρφαλώσει παντού.

ΚΑΤΑΝΑ (Κάρεν Φουκουχάρα)
Ντυμένη με μια στολή που συνδυάζει στοιχεία από τους Σαμουράι και τους Μαχητές των Δρόμων και μια χαρακτηριστική μάσκα προσώπου, η Κατάνα πολεμάει με το Σόουλτέικερ, ένα μεγάλο σπαθί Σάμουραϊ, που παγιδεύει τις ψυχές όλων των θυμάτων του. Ψυχρή δολοφόνος, είναι μέλος της Ομάδας, αλλά την ίδια στιγμή είναι και βοηθός του Συνταγματάρχη Ρικ Φλαγκ, για να κρατούν τους υπολοίπους σε τάξη.

ΚΑΠΤΕΝ ΓΚΡΙΓΚΣ (Ίκε Μπάρινχολτζ)
Ο μισαλλόδοξος αρχηγός των φρουρών ασφαλείας στις Κυβερνητικές Σωφρονιστικές Φυλακές του Μπελ Ρεβ, ο Κάπτεν Γκριγκς είναι ένας ματαιόδοξος και τυραννικός γραφειοκράτης που απολαμβάνει τη δύναμη που του χαρίζει η θέση του, και δεν διατηρεί φιλίες με τους κρατούμενους που επιτηρεί.

ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ “GQ” ΕΝΤΟΥΑΡΝΤΣ (Σκοτ Ίστγουντ)
Ο αρχηγός των ειδικών δυνάμεων του Ναυτικού που έχει μετατεθεί στην Ομάδα και την αποστολή της, ο υποπλοίαρχος “GQ” Έντουαρντς – μαζί με τους συντρόφους του, ναύτες Άνβιλ, Γκόμεζ και Κοβάλσκι – φοράει την αυτοπεποίθηση του το ίδιο εύκολα, όπως τη στολή και τα όπλα του.

ΦΡΟΣΤ
Μέλος της τρελής συμμορίας των πιστών ακολούθων του Τζόκερ, ο Φροστ είναι το δεξί χέρι και πιστός του βοηθός, πάντα στο πλευρό του αφεντικού του, πάντα έτοιμος και πρόθυμος να εκτελέσει τις εντολές του.

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ (EAs)
Τα Μάτια του Αντιπάλου μάχονται αδυσώπητα την Ομάδα ώστε να τους κρατήσουν μακριά από την αποστολή τους. Αυτοί οι πρώην άνθρωποι, κυριευμένοι πια από μια μαγική, απάνθρωπη οντότητα μοιάζουν με έναν άψυχο σωρό μαύρου ψευδάνθρακα, ενώ στο κεφάλι τους διακρίνεται μια παραμορφωμένη μάζα ματιών.

ΙΝΚΙΟΥΜΠΟΥΣ
Ένα απερίγραπτο κακό, παλιό όσο ο ίδιος ο χρόνος, η αιθέρια, απειλητική δύναμη του Ίνκιουμπους δε γνωρίζει όρια. Έχοντας την ικανότητα να αναγεννιέται ξανά και ξανά, και κάθε φορά να γίνεται δυνατότερος, το οπλοστάσιο του περιλαμβάνει πανίσχυρους κεραυνούς ενέργειας που μπορούν να κόψουν ένα Μπλάκχοκ στη μέση.

Οι Worst Heroes Ever θα κάνουν πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 25 Αυγούστου, από την Tanweer, σε 2D και 3D.