Καλοκαιρινό Comicdom Bazaar

Κυριακή 11 Ιουνίου στο Impact Hub Athens!

Δεν φανταζόμαστε να πιστέψατε, έστω και για μια στιγμή, ότι θα αφήναμε να τελειώσει η σεζόν χωρίς να οργανώσουμε ένα ακόμη Comicdom Bazaar; Ακόμη και αν ο καιρός αρχίσει να ζεσταίνει επικίνδυνα (κάτι που, ευτυχώς, μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί!), εμείς οι άνθρωποι του Comicdom ξέρουμε πως τίποτα δεν μπορεί να εμποδίσει έναν comic fan από το να έρθει να ψωνίσει τευχάκια και trade paperbacks σε εξαιρετικές τιμές!

Την Κυριακή 11 Ιουνίου, λοιπόν, ένα ακόμη Comicdom Bazaar σας περιμένει στο Impact Hub Athens (Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή), για να εξερευνήσετε τους πάγκους του. Είμαστε βέβαιοι πως δεν θα χάσετε μια ακόμη ευκαιρία να εμπλουτίσετε και να ανανεώσετε τις συλλογές σας!

Facebook Event

Οι ιδιώτες που θα δηλώσουν συμμετοχή θα έχουν τη δυνατότητα να εκθέσουν προς πώληση comics από τις συλλογές τους, ενώ οι συλλέκτες και αναγνώστες που θα επισκεφτούν το event, θα έχουν την ευκαιρία να ψάξουν και να επιλέξουν ανάμεσα σε χιλιάδες τεύχη!

Οπλιστείτε με ευχάριστη διάθεση και επισκεφθείτε τον υπέροχο φιλόξενο χώρο του Impact Hub Athens, συνδυάζοντας μια καλοκαιρινή Κυριακάτικη βόλτα, με ψάξιμο ανάμεσα σε longboxes και αγορές comics για εσάς και τους φίλους σας. Και αν σας προβληματίζει η πιθανότητα ζέστης, μη φόβάστε – θα έχουμε ανάψει τα κλιματιστικά στο φουλ από νωρίς!

Comicdom Bazaar Summer 2017

Θέλετε να πουλήσετε comics;

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το event, καθώς και λεπτομέρειες για τις προϋποθέσεις και το κόστος συμμετοχής, στείλτε μας ένα e-mail με το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σας στο comicdom@comicdom.gr (με την ένδειξη Bazaar).

Οι θέσεις για το επερχόμενο Bazaar έχουν συμπληρωθεί.

Θέλετε να αγοράσετε comics;

Στο bazaar θα υπάρχουν χιλιάδες παλιά και καινούρια comics και graphic novels, κατευθείαν από ιδιωτικές συλλογές συλλεκτών, σε τιμές που θα ξεκινούν ακόμη και από 0,50 ευρώ!

Συμπληρώστε κενά στη συλλογή σας, δοκιμάστε τίτλους που δεν γνωρίζετε, αποκτήστε graphic novels και trade paperbacks που πάντα θέλατε να διαβάσετε, ή αγοράστε κάτι για να το χαρίσετε σε κάποιο φίλο σας που πιστεύετε πως μπορεί να του αρέσει.

Comics για (σχεδόν) όλα τα γούστα και όλα τα πορτοφόλια, για όσους τα αγαπούν, αλλά και όσους ενδιαφέρονται να τα ανακαλύψουν!

Σας περιμένουμε, λοιπόν, την Κυριακή 11 Ιουνίου στο Impact Hub Athens, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ, με πολλά comics και εξαιρετική καλοκαιρινή διάθεση! Μη λείψει κανείς!

Facebook Event

impact_hub_map_1