Haikyu!! Volume 19

Με την πλάτη στον τοίχο!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Haikyu!! Volume 19

Writer/ArtistHaruichi FurudatePublisherViz Media

Το δεύτερο σετ του παιχνιδιού ανάμεσα στις ομάδες των Shiratorizawa και Karasuno είναι αμφίρροπο. Το παιχνίδι πάει πόντο-πόντο, με αποτέλεσμα το σετ να κριθεί κοντά στους 30 πόντους. Επικρατεί ένταση και οι δύο ομάδες δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Ωστόσο, η αποφασιστικότητα των Tsukishima και Nishinoya δίνει το σετ στο Karasuno, με αποτέλεσμα να προηγηθεί το Karasuno με 2-0 set και το Shiratorizawa να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Όμως, το τρίτο σετ αρχίζει και ο Hinata δείχνει από νωρίς τις άγριες διαθέσεις του…

Το συγκεκριμένο παιχνίδι ωθεί στα άκρα τους παίχτες και των δύο ομάδων, με την ένταση του. Ένας από αυτούς είναι ο Tsukishima. Ο μέχρι πρότινος ήσυχος και αδιάφορος Tsukishima φανέρωσε το λόγο που αποφάσισε να ασχολήθει με το volley και την ευχαρίστηση που του προσφέρει αυτή η ενασχόληση. Επίσης, βλέπουμε πόσο σημαντική είναι η εύρυθμη λειτουργία όλης της ομάδας, καθώς και η άρτια συνεργασία των μέλων της. Τέλος, το artwork για ακόμη μια φορά ήταν άψογο. Η δράση ήταν τέλεια σχεδιασμένη, χωρίς να χάνεται καθόλου η ένταση του αγώνα.

Πολύ ωραίο volume που δείχνει ένα πολύ ωραίο αγώνα, του οποίου περιμένουμε πώς και πώς τη συνέχεια.