The Promised Neverland Vol. 7

Η προσθήκη ενός νέου χαρακτήρα δίνει και νέα πνοή στη σειρά
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

The Promised Neverland Vol. 7

WriterKaiu ShiraiArtistPosuka DemizuPublisherViz Media

Τα παιδιά καταφέρνουν να βγουν από το μυστηριώδες και θανατηφόρο δάσος, στο οποίο βρίσκονταν παγιδευμένοι, ενώ μαθαίνουν τα μυστικά του κόσμου έξω από το ορφανοτροφείο. Αφού έχουν βγει από το δάσος επιτυγχάνουν τον πρώτο τους στόχο. Να φτάσουν στην τοποθεσία που υποδείκνυε το κρυφό μήνυμα του Minerva.

Ωστόσο, φτάνοντας στην τοποθεσία, βρίσκονται μπροστά σε μια έκπληξη! Στο κρησφύγετο, τους περιμένει ένας μυστηριώδης άντρας μεγάλης ηλικίας (συγκριτικά με αυτούς), ο οποίος δεν αποκαλύπτει το όνομά του στα παιδιά. Όμως, τελικά, δέχεται να οδηγήσει τους Emma και Ray στο godly Pond, ένα πολύ επικίνδυνο ταξίδι, στο οποίο τα δύο παιδιά δεν ξέρουν τις πραγματικές προθέσεις του συνοδού τους…

Η προσθήκη του νέου χαρακτήρα δίνει μια νέα πνοή στη σειρά. Το μυστήριο που τον περικλείει ανεβάζει κατακόρυφα το ενδιαφέρον, αλλά και τους ενδεχόμενους κινδύνους που θα αντιμετωπίσουν τα παιδιά. Τέλος, το artwork συνεχίζει να είναι αρκετά όμορφο και καλοδουλεμένο, αποτυπώνοντας τέλεια τη δράση αλλά και τις ψυχικές καταστάσεις των χαρακτήρων.