Comicdom Con Athens 2019

Ακονίστε το μυαλό σας με τα trivia games του φεστιβάλ!

Τρία παιχνίδια γνώσεων και αντίληψης έρχονται να εμπλουτίσουν το πρόγραμμα του Comicdom Con Athens 2019 και να ενθουσιάσουν τους fans! Βρείτε ποιοι χαρακτήρες είναι δημιουργήματα του Stan Lee και ποιοι όχι, μαντέψτε ποια γεγονότα συνέβησαν στα comics ή στις τηλεοπτικές και κινηματογραφικές μεταφορές τους, και ανακαλύψτε αν μπορείτε να ξεχωρίσετε τους μύθους από την πραγματικότητα, ή αν σας ξεγελούν οι διηγήσεις των άλλων!

Stan “The Man”/Another Man

Παρασκευή 19 Απριλίου
20:10-21:00
Ελληνοαμερικανική Ένωση
Seminar Room 4ος

O κόσμος των comics έχασε έναν από τους πιο γνωστούς “πατεράδες” του, αλλά παραμένει πλούσιος, χάρη στην κληρονομιά που του άφησε ο ένας και μοναδικός Stan “The Man” Lee!

Ο Stan Lee μπορεί να παινεύεται για τη δημιουργία των κορυφαίων προσωπικοτήτων της Marvel! Εσείς μπορείτε να παινευτείτε ότι γνωρίζετε ποιοι προήλθαν από το ανεξάντλητο μυαλό του και ποιοι όχι; Πιστεύετε ότι μπορείτε να βγείτε νικητές και να κερδίσετε ένα μοναδικό δώρο;

Αν ναι, ελάτε να απαντήσετε στο κρίσιμο ερώτημα: Stan “The Man” ή… another man;

Παρουσίαση: Θωμάς Παπαδημητρόπουλος & Δημήτρης Σακαρίδης

Οθόνη Ή Χαρτί;

Σάββατο 20 Απριλίου
19:45-20:30
Ελληνοαμερικανική Ένωση
Seminar Room 6ος

Το είδες, το διάβασες, το θυμάσαι, το ξέρεις ότι συνέβη. Αλλά πού συνέβη; Στο χαρτί ή στην οθόνη; Οι κορυφαίες στιγμές των superheroes έχουν περάσει πια στην Ιστορία της pop culture, χάρη σε χιλιάδες σελίδες από comics και χιλιάδες gigabytes ταινιών, τηλεοπτικών σειρών και video games. Και στο νέο παιχνίδι του Comicdom Con Athens δεν θα σας ρωτήσει κανείς τι έγινε και πώς έγινε. Θα σας ρωτήσει πού έγινε!

Αν πιστεύετε ότι μπορείτε να ξεχωρίσετε τις γνώσεις σας και να θυμηθείτε πού συνέβη τι, τότε μπορείτε να κερδίσετε και ένα μοναδικό δώρο!

Παρουσίαση: Θωμάς Παπαδημητρόπουλος & Δημήτρης Σακαρίδης

Comic Book Legends: True Or False?

Σάββατο 20 Απριλίου
20:45-21:30
Ελληνοαμερικανική Ένωση
Seminar Room 6ος

Σε μια βιομηχανία με τόσο πλούσια Ιστορία, υπάρχουν γεγονότα που καθόρισαν την πορεία της, εκδόσεις και δημιουργοί που άλλαξαν το πρόσωπο των comics για πάντα και θρύλοι – πολλοί θρύλοι! Φήμες, ανέκδοτες ιστορίες και γεγονότα που περιγράφονται από στόμα σε στόμα, χτίζουν μύθους και γκρεμίζουν υπολήψεις!

Εσείς πόσους τέτοιους θρύλους γνωρίζετε; Μπορείτε να βάλετε το χέρι σας στη φωτιά για το αν είναι αληθινοί ή ψεύτικοι; Ή απλά πιστεύετε όσα ακούτε; Παίξτε στο Comic Book Legends: True Or False?, κερδίστε ένα μοναδικό δώρο και αφήστε τους άλλους να καταπίνουν αμάσητα όσα τους λένε!

Αφηγούνται: Δημήτρης Σακαρίδης & Γαβριήλ Τομπαλίδης

Παρουσίαση: Θωμάς Παπαδημητρόπουλος

Μείνετε ενήμεροι για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το Comicdom Con Athens 2019, επισκεπτόμενοι την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης