Dr. Stone Vol. 6

Η πιο ευάλωτη πλευρά του Senku
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Dr. Stone Vol. 6

WriterRiichiro InagakiArtistBoichiPublisherViz Media

Το έκτο volume συνεχίζει και ολοκληρώνει το background story με την ιστορία του πατέρα του Senku, το οποίο άρχισε στο προηγούμενο volume. Μαθαίνουμε ότι ο πατέρας του Senku ήταν αστροναύτης, ο οποίος βρισκόταν σε αποστολή στο διάστημα, τη στιγμή που μετατράπηκαν σε πέτρα όλοι οι άνθρωποι στην Γη. Όταν γύρισε στη Γη και κατάλαβε τι είχε συμβεί, αποφάσισε να αφήσει διάφορα σημάδια και στοιχεία για τον γιο του, έχοντας την ελπίδα να τα βρει κάποια στιγμή.

Με το τέλος του flashback επανερχόμαστε στο παρόν, όπου αρχίζει η μάχη μεταξύ του χωριού του Senku και της αυτοκρατορίας του αντιπάλου, Tsukasa. Μια μάχη πολύ έντονη με αρκετές απώλειες.

Το flashback, πέραν του ότι ήταν πολύ ενδιαφέρον, έφερε στο φως και μια άλλη πτυχή του Senku, αυτή του πιο ευάλωτου ανθρώπου, που δεν διακατέχεται πάντα από τη λογική. Επιπλέον, η ένταση της μάχης παρέχει πολύ ωραίες στιγμές δράσης, αλλά και ωθεί τον Senku να πάρει μια πολύ κρίσιμη απόφαση. Να φτιάξει ένα νέο και ολέθριο όπλο, για να τελειώσει μια και καλή αυτόν τον πόλεμο.

Τέλος, το artwork συνεχίζει να είναι σε υψηλό επίπεδο, αποτυπώνοντας εξαίσια τις εκφράσεις και τα συναισθήματα των χαρακτήρων.