Γίνε Και Συ Πατρόνας Των Comics, Mπορείς!

Ο φίλτατος Άρης Κώτσης (κυρίες και κύριοι), είχε γράψει προ ημερών για την κίνηση με την οποία η εκδοτική εταιρεία Buenaventura αποπειράται, στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε, να αντεπεξέλθει στα όρια του ελάχιστου αριθμού κυκλοφοριών που έθεσε η Diamond για τη φιλοξενία των comics στις σελίδες του, γνωστού τοις πάσοι, PREVIEWS.

pm3_coverΣε παρόμοιο σκεπτικό κινείται τώρα και η, ελαφρώς ελιτίστικη αλλά πάντα ενδιαφέρουσα, Picturebox για την κυκλοφορία δύο τίτλων της, του POWR MASTRS #3 του CF και του IFN OOF του Brian Chippendale. Τα συγκεκριμένα comics είναι προγραμματισμένα να βγούν στα ράφια το Νοέμβριο του 2009 και το Φεβρουάριο του 2010 αντίστοιχα, και η Picturebox αποφάσισε να απευθύνει μια έκκληση στους θαυμαστές και επίδοξους αναγνώστες αυτών των δημιουργών και των νεότερων έργων τους, να προπαραγγείλουν τα συγκεκριμένα, προκειμένου να γίνει η έκδοσή τους πραγματικότητα.

bc_coverΑλλά το ζήτημα δεν τελειώνει εδώ. Όσοι αποφασίσουν να στηρίξουν αυτή την κίνηση μέχρι τις 20 Ιουνίου, θα λάβουν, εφόσον επιτευχθεί το οικονομικό πλαφόν, μία υπογεγραμμένη μεταξοτυπία ενώ το όνομά τους θα αναγράφεται μέσα στο κόμικ ως πατρόνα της Ένατης Τέχνης.

Αν δε, αποφασίσουν να βάλουν το χέρι ακόμα πιο βαθιά στην τσέπη, τα δωράκια αυξάνονται με εκπτώσεις, ασπρόμαυρα και έγχρωμα σκίτσα.

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες και για τα εν λόγω comics στο site της Picturebox και ας αναρωτηθούμε όλοι μαζί παρέα, αν στον καιρό της οικονομικής κρίσης, η Tέχνη θα πρέπει να καταφύγει στις παλαιότερες μεθόδους με τις οποίες είχε λειτουργήσει σε διάφορες περιόδους, προκειμένου να επιβιώσει…